1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583184 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1524182

Sv: Apropå nånting...
söder över: Kanske läge att bli bättre fem mot fem? Kan ju vara ett mål.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Mäster T: vill dom spela slutspel i år så har dom inte så mycket att välja på.

Rakare o enklare anfallspel om jag får bestämma...

Varianter o massa flashiga uppspel ala hubbe
Kan dom få pyssla med under pp men i 5-5 tycker jag dom kan hålla sig till ett enkelt bomba motståndarkasse med puckar o kroppar...
Jag tycker vårat spelarmaterial lämpar sig bäst med det tänket... Från Nordgren till Öhrn
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Mäster T: Ja, det saknas ju inte detaljer att förbättra. Samtidigt gäller det att ha realistiska förväntningar. Spelarmaterialet är ju hyfsat begränsat när det gäller - först och främst - offensiva skills. Det syns i backarnas förstapass, kreativiteten på väg in i offensiv zon, skapade målchanser och avslut.

Jag försöker påminna mig ovanstående när frustrationen under match blir för stor. Men vi kan hoppas att det blir bättre. Det räcker dock inte med aldrig så smarta lösningar från Monty et al, spelarna måste individuellt bli bättre också.
Crippe: avslut. Sebbe: passningsspel. Friberg: seniorhockey. Robinson:förstapass. Larsson: positionering. Önerud: offensiva åkvägar. Hagos: spela rakt. Hedström: allt.
Typ.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Mäster T: Det lär ju vara det...men annars håller jag med söder över. Fruktansvärt viktigt att ligga bra till i dessa spelformer och nåt vi varit rätt usla i på senare år.
Kommentera