1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582246 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1529669

Sv: Apropå nånting...
Mäster T: Där slog du huvudet på spiken. Det som kommer bli TIKs fall är just det fantastiska samarbetet med Timrå Kommun. TIK är helt låsta med dom, Timrå Kommun är helt låsta med TIK. Vi kommer aldrig flytta från E:ON. Det hade varit vår chans till överlevnad men det kommer inte ske. TIK är i div.1 inom ett par år om inte vi redan gått i konkurs.
 
Snälla ge mig lite goda argument till varför detta INTE kommer hända.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

Mackelito:När man läser vad ni skriver blir man lite konfunderad..... vad hade ni förväntat er av Timrå ik i år ? ett mirakel.. alla visste väl åt vilket håll det lutade.

Så nu är det Kommunens fel,publikens fel spelarnas fel..Kanske det är allas fel alla som tycker om Timrå och försöker göra sitt bäst efter sin förmåga.....

Kom igen vi är en liten klubb med lite av allt..kan man leva på lånade pengar nej!... bara ett tag sen kommer sanningen och säger Hej på er .

Kommentera

Sv: Apropå nånting...

Mackelito: 3p på torsdag. 

Det finns väl flera scenarior för Timrås framtid(ett par år framåt), några ex:

- Vi klarar oss kvar, ekonomin kommer i balans. SM-guld om 3-4 år.

- Vi klarar oss kvar i år får ordning på ekonomin. Stabilt 5-10 lag flera år.

- Vi klara oss kvar i år får ordning på ekonomin. Fortsätter dansa runt strecken, framför allt nedre strecket. Vissa säsonger snubblar vi dock till slutspel.

-Vi åker ur men får ordning på ekonomin och får skörda bra juniorkullar. Är topplag i AS med nytändning av intresse och publik och går upp igen inom 2-3 år.

- Vi klarar oss kvar, får inte ordning på ekonomin, fortsätter som senaste 2-3 säsongerna med mirakulös förmåga att inte åka ut.(Borde sannolikt innebära att vi ekonomiskt dör inom något år)

- Vi åker ut, får inte ordning på ekonmin, intresse o publik sviker, vi faller ner till div1 (Ditt scenario).

Väldigt ovetenskapligt att kunna ge/gissa några %-enheter för de olika alternativen, så jag avstår. Första alternativet har dock väldigt låg promille :-)  Finns ju förstås fler scenarior än de jag rabblat upp här. 

Jag tycker att vi försöker hålla uppe modet och hoppas på en positiv utveckling över några år. Att trilla ner i ett svart hål och bara tänka negativt är ju inte bra, det kan till slut bli en masspsykosisk självuppfyllande profetia. Det är dock inte inte helt lätt att se ljuspunkter i Timrå varje dag, speciellt matchdagar, speciellt hemmamatchdagar :-)

Kommentera