1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1530965

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2012-10-27
Dream Team: vi använder lite Modo- och frölundalogik och ersätter honom, vid skada, med en likvärdig nhl-center. Toews, är han upptagen? Han är väl likvärdig med Larsson?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2012-10-27

Var på middagsbjudning igår så jag isolerade mig från hs o fb o twitter o all annan media...

klev upp i morse o kikade på matchen isst... 

snacka om exemplariskt genomförd borta match! alla täcker skott o ingen verkade rädd för att få pucken. alla visar sig och hjälper varandra o Bellissimo gör en riktigt bra match!

skit tråkigt att larsson gör sig illa... han börjar bli lite som hynning... går sönder o blir sjuk om vartannat! jävligt tråkigt då Larsson verkligen är en tillgång när han är hel! 

i den här matchen tycker jag att avägningarna och diciplinen är de främsta anledningarna till segern... 

ingen hänger inne och kör onödig forecheck utan man jobbar som ett lag hela matchen igenom! samlat o fint. kom man inte in som man ville i anfallen så prioriterades det om o samlades ihop för försvarsarbetet isst. o nog fan högg vi som kobror på deras misstag! klockrent!

så här skall det se ut! en av de bästa matcherna i år helt klart!

ok nu var inte saik särskillt bra de första två men jag välger att se det som att vi gör dom dåliga. i tredje kommer dom upp bättre men jag tycker ändå att timrå ser till att deras avslut kommer från fullt hanterbara positioner! deras inspel framför våran kasse hamnar lixom i knäet på Bella o där är det svårt att hitta luckor. i slotten var vi rappa o beslutsamma! 

riktigt trevligt! mera sådana här tillställningar så...

riktigt bra i går var crippe bella persson robinson molinder

boyce var ganska duktig i försvars spelet men inte anfallen samma på bagarn.

mindre bra var bäckström igen.. han som såg så jäkla lovande ut i början av året. rhodin gör en blek insats med... märkligt att de finns sådana dalar i hans spel...

Kommentera