1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581995 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1532900

Sv: Timrå IK - Modo 2012-11-03
Grymt nice match ikväll! En sådan som man inte vill se på tv hemma direkt...
Surt med avståndet...
Det var en skit bra match verkligen o när vi dippade o monten tog timeout så såg vi ändå bättre ut i försvarzon än vad vi gjorde i pp ifjol... Vilket härligt gäng spelare o bakom dom vilket härligt gäng med ledare!
Jag hade gärna sett att vi gjort fler mål men 3-0 är en tydlig seger o jag tycker att det vi fulständigt krossar modo på är hur vi försvarar oss. Dom hade verkligen sjuk svårt att få igång något spel o dra ballen i gruset vilka galna pass deras backar slog när våra frw stressade dom! Precis som våra gjorde i fjol... Magsår...
Läser att robin persson får beröm o jag håller med. Han är stabil som hedman ifjol fast lite vassare i alla kategorier. Hans skridskoåkning är skön att se. Riktigt hårda skär med hög frekvens.

Tungan på vågen ikväll är för mig att bredden klev fram ordentligt. Jag menar som bäckström tex. Jag har sänkt förväntningarna på honom rejält under resans gång men nu var han tillbaka i det spel han hade under inledningen av säsongen. Sterner var jämnare med ikväll. Bättre passningar o han fyller juh verkligen på på rätt ställe när nordgren snodde en av dom där galna passningarna som modo backarna slog...
Hedman var bättre än på länge ikväll med o friberg var riktigt lyckad med. Ok han kommer inte till så värst målmässigt men han bröt en hel del passningar o hade ett jäkla härligt driv. När bredden kliver fram samtidigt som spetsen håller sin nivå så får vi se ett jävligt bra gäng spela hockey. stor stjärna i kanten till lundström som är jääääävligt trygg i målet! I dag överaskade han mig med en bellissimo snabb benparad på nagys öppna målchans. Han höll verkligen nollan o gav laget bästa tänkbara chans att ta hem detta derby!
I kväll sågar jag bara modo! Med u samuelsson i spetsen... Han känns jäääävligt passiv... =)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Modo 2012-11-03
Historien förtäljer inte huruvida Sundsvallsbon är Timrå- eller Modosupporter. Att detta inte hör hemma här är hursomhelst helt klart. Annat hur det ser ut i storstadsregionerna menar jag.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Modo 2012-11-03
Det roligaste är ju att läsa hyllningarna i kvällstidningarna som börjar fundera över sina kategoriska tips med oss som 12:a. Hur de skriver att vi är ett av Sveriges hetaste lag f.n med 11 p på de 5 senaste och hur vi skrämt iväg hemmaspöket med dunder och brak. Så roligt att efter segrarna få läsa utförliga artiklar om TIMRÅ där fokus, som det bör vara och är i samtliga andra fall, ligger på segraren med kommentarer från spelare och ledare i Timrå IK.

Ja det är verkligen roligt för det är ju kul med lite upprättelse när det går bra. Och inte bara braskande rubriker om dålig ekonomi och usla värvningar etc.
Kommentera