1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581388 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1533020

Sv: Timrå IK - Modo 2012-11-03

kattan: Du måste förstå att en hockeymatch är till för fler än du och dina 15-åriga polare som tycker att sånt här är spännande. Det är inte bara dina ståplatspengar som föreningen behöver, vi behöver även barnfamiljernas sittplatspengar och när idioter maskerar sig så bidrar man till en otrygg stämning som skrämmer bort folk från matcherna.

Hatramsor är en sak även fast jag kan tycka att det var länge sedan man hörde någon med ens en uns av fantasi i. Sist jag var uppe i övik och satt nära modoklacken så flög det en full petflaska precis ovanför huvudet på en 10-årig tjej (kastad av en modoit om det nu gör någon skillnad) och hennes far fick bråttom att ställa sina barn någon annanstans. Jag tror det dröjde ett tag innan dom besökte fjällräven igen.

Det är inte bara ett lyft för föreningarna att ungdomarna söker sig till läktarna och det märks väl ganska tydligt nu bland modoiterna då vissa tom säger att man söker andra alternativ än att beblanda sig med dom här småungarna. Historien om flaskan är väl kanske för dom flesta en bagatell men det säger väl ganska mycket om hur långt det har gått också? Att man snart inte kan ta med familjen på en hockeymatch och bara njuta av sporten.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Modo 2012-11-03
Olle: så länge det är fullt på en AIK-DIF match och fullt på andra fotbollsderbyn där det går hett till så tar det nog ett bra tag innan barnfamiljer bojkottar sin sittplats för att några skitungar har mask på sig i klacken. 

Visst ska man inte maskera sig, för det finns INGEN anledning till det förutom att man inte vill avslöja sin identitet efter man gjort något jävligt korkat, så folk som har mask har ju alltid något i tankarna, det ska bort. 

men att derbyna skulle bli glesa tror jag inte på, då har nog det sportsliga större påverkan.

 
Kommentera

Sv: Timrå IK - Modo 2012-11-03

Olle: Ursäkta men vill bara flika in angående rånarluvan.

 

Vi hade en 3 åring med oss som sa att han såg ut som en "hattifnatt" i mumintrollen.

 

Skrämmer? Nää, inte direkt.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Timrå IK - Modo 2012-11-03

Olle: Mina 15-åriga polare ? Har inga 15-åriga polare och är själv inte 15. Mina ståplatspengar ? Sitter oftast på sittplats.  haha vart får du all skit ifrån ? 

Sen när  du säger att man snart inte kan ta med sin familj på hockey. Hyffsat överdrivet va ? 

Kommentera

Sv: Timrå IK - Modo 2012-11-03
Olle: Så är det ju. Killen tyckte nog att han var cool precis som han i Modos.
Jag hade med mig grabben...som är ganska härdad...men han tyckte inte att det var roligt att höra Modoklacken sjunga att de ska döda Timrå-barn.
Som han sa till mig: "Varför säger dom så där? Vad har det med hockey att göra?"

Han är mer smart än de där o mycket yngre.
Kommentera