1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582946 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1535214

Sv: Timrå IK - Färjestads BK 2012-11-17

KORITFW: haha ;) skönt med -7 på ouögle iaf :) 

har kommit på att jag inte ska starta fler matchtrådar iaf, två startade matchtrådar, två torskar. den som startade denna matchtråd är skyldig att starta nästa!

Edit: John K, du startar nästa också, annars jäklar, och startar nåon annan, så får ni ta bort den! 

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Färjestads BK 2012-11-17
Blizzard: Jag följer din uppmaning och startar tråden nu.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Färjestads BK 2012-11-17
Bäst att passa på (nu när Timrå vann så man inte skyller en förlust på domaren): jag blir så grönjävulskt förbannad när domarna (4 st till antalet) släpper en match så till den milda grad att det lätt kan orsaka fula tacklingar med skador till följd. Ikväll var en sådan afton. Jag vet inte men på något märkligt sätt lyckades kvällens domherrar med bedriften att göra en väldigt lugn match, väldigt grinig. Varför? Jo, när man släpper solklara utvisningar och tar ytterst tveksamma så blir det så här. Spelarna känner en frustration då de inte vet på vilket sätt de får spela i matchen utan varje gång man gör något så är det som att spela hazard.

Ikväll får jag passa på att dissa domarna utan att jag ska få höra att jag är en dålig förlorare. Ikväll vann vi, fullt rättvist, men det hade kunnat bli annorlunda. Fbk reducerar ju genom en horribel utvisning där man tar Sebbe för 2+2 sedan han enbart fredat Lundström i mål. Helt horribelt.

Nä, det märks a
tt om Timrå ska vinna matcher får man göra det genom att helt enkelt vara bättre i allt, i alla spelformer. Ikväll var det så. Vi visar Fbk att detta Timrå IK inte tar skit och inte viker ner sig, oavsett motstånd. Vi fortsätter att ta skalper i vår hemmaborg och laget känns allt mer samspelt där de gamla uvarna tar för sig allt mer. Vi har många spelare borta, vi tar in en junior på backen (som förvisso inte fick mycket istid) och har två junisar i Öhrn och Wedin som spelar i stort sett ordinarie. Vi har en Jocke Lundström i mål som för mig blir en allt mer tydlig förstemålis. Ikväll vara han formidabel.

En oerhört viktig match, som till viss del förlåter laget för den halvknackiga matchen mot AIK. Vi studsar tillbaka, och som vi gör det. BRA!

Till sist vill jag bara säga att Tollefsen, Wallin och Berglund är ena riktiga f----r! Dåliga förlorare är vad ni är!

Tack för ordet.
Kommentera