1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581807 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1535615

Sv: Du vet att du är från Timrå...
Magnus Rövarn : Det är en skrämmande inställning du har angående timråspelarna och deras boende. För att använda rätt terminologi så skulle jag säga att farfar är lite "offside" i den här frågan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Du vet att du är från Timrå...

Olle: Det är förbannat kul att pissa i motvind. Ser att alla motargument mot mig i sedvanlig ordning sväljs med hull och hår. Men det sporrar bara mig att fortsätta i min envetna kamp för upprättelse. Känslan är att mitt utspel kommer att bli en ny följetong på detta forum klart i paritet med Jonte Hedström-debatten. Vilket födelsedagskalas! En försmak på mitt 30-årsjubileum nästa år! Nu åker vi!

Rock on!

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Du vet att du är från Timrå...

Olle: På vilket sätt är det skrämmande? Varför skall Timrå Kommun underminera sig själva genom att ALLTID ställa upp för Timrå IK medan storebror Sundsvall Kommun bara står bredvid och ånjuter förmånen att få sola sig i glansen när det går bra men i svårare tider bara drar öronen åt sig. Alla skall väl bidra till välfärden? Åh då i synnerhet hockeyspelare som har månaderslöner x10 jämfört med en vanlig arbetare.

Antingen slår man ihop kommunerna till en enhet och delar broderligt på kostnaderna eller så får Sundsvalls Kommun skärpa till sig! Det är inte ekonomiskt försvarbart längre att det är Timrå Kommun som skall ta alla de ekonomiska smällarna för att föreningen under en räcka av år varit undermåligt skött. Det fanns en tid när det fanns en stolthet och aktning att bo och verka i Timrå. Den känslan är som bortblåst trots att kommunen gjort stora ansträngningar och uppoffringar på att fräscha upp Centrumkärnan för att tvätta bort "stämpeln" om parbänksalkoholismen på byn. Man har rustat upp torget i Vivsta för 12miljoner. Satt upp gatubelysningar och blomplantage samt asfalterat om gångvägarna och gjort det till en mysigare plats att verka på.

Kommentera