1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581788 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1536054

Sv: Du vet att du är från Timrå...

Olle: Det är förbannat kul att pissa i motvind. Ser att alla motargument mot mig i sedvanlig ordning sväljs med hull och hår. Men det sporrar bara mig att fortsätta i min envetna kamp för upprättelse. Känslan är att mitt utspel kommer att bli en ny följetong på detta forum klart i paritet med Jonte Hedström-debatten. Vilket födelsedagskalas! En försmak på mitt 30-årsjubileum nästa år! Nu åker vi!

Rock on!

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Du vet att du är från Timrå...
Magnus Rövarn : Men alltså, varför alltid denna självömkan? Det kretsar inte runt dig, det är inte personligt, det är bara ett riktigt konstigt utspel du gjort på ett diskussionsforum, inte så konstigt att du får motargument till ditt utspel och nu råkar det vara så att majoriteten här på HS tycker motargumenten jämtemot ditt uttal var bättre. 

Då får man liksom svälja det eller komma med ännu bättre förklaringar till varför du har rätt, inte börja dra upp saker som antyder att detta är personligt mot just dig, så funkar det inte, hela debatten kraschar då och det blir bara dagis av allt. 

Börja dra upp Hedström etc och försöka måla upp en martyrbild av sig själv, det funkar liksom inte, det är ett spelat kort, och ett väldigt väldigt utslitet kort!
 
Kommentera