1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581821 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1536057

Sv: Du vet att du är från Timrå...
Magnus Rövarn : Men alltså, varför alltid denna självömkan? Det kretsar inte runt dig, det är inte personligt, det är bara ett riktigt konstigt utspel du gjort på ett diskussionsforum, inte så konstigt att du får motargument till ditt utspel och nu råkar det vara så att majoriteten här på HS tycker motargumenten jämtemot ditt uttal var bättre. 

Då får man liksom svälja det eller komma med ännu bättre förklaringar till varför du har rätt, inte börja dra upp saker som antyder att detta är personligt mot just dig, så funkar det inte, hela debatten kraschar då och det blir bara dagis av allt. 

Börja dra upp Hedström etc och försöka måla upp en martyrbild av sig själv, det funkar liksom inte, det är ett spelat kort, och ett väldigt väldigt utslitet kort!
 
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Du vet att du är från Timrå...

Blizzard: Jag har varit med så pass länge på detta diskussionsforum att JAG VET att det från många håll är personligt mot mig. Att ens försöka antyda motsatsen ter sig bara löjligt. Många ÄLSKAR att HATA mig helt enkelt av det enkla skälet att jag tar plats och syns och hörs. Sedan är jag så jävla less på att jag skall behöva komma med 511 förklaringar på det jag skriver. Jag vägrar i sten att acceptera att folk är så jävla dumma i huvudet att det inte begriper det jag skriver eller vill ha sagt. Man vill helt enkelt bara elda upp mig genom att vilseleda mig att de inte har förstått. Att man ibland ställer motfrågor accepterar jag, men till saken hör att det blir tårta på tårta VARENDA GÅNG jag öppnar käften. Men fortsätt ni att underskatta mina åsikter. Nuförtiden tycker jag bara det är rogivande att se hur folk försöker trigga mig. Jag kan nämligen stänga av numera och försvinna ut i periferin när jag inte längre är road av att slänga käft med folk härinne. För kunde jag näppeligen besinna mig. Då var det en belastning. Men det finns faktiskt en värld utanför hockeyn och detta forum. Så snart lär jag försvinna igen på obestämd tid.

Trösta er med det!

Puss å kram

Kommentera