1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581822 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1536060

Sv: Du vet att du är från Timrå...

Blizzard: Jag har varit med så pass länge på detta diskussionsforum att JAG VET att det från många håll är personligt mot mig. Att ens försöka antyda motsatsen ter sig bara löjligt. Många ÄLSKAR att HATA mig helt enkelt av det enkla skälet att jag tar plats och syns och hörs. Sedan är jag så jävla less på att jag skall behöva komma med 511 förklaringar på det jag skriver. Jag vägrar i sten att acceptera att folk är så jävla dumma i huvudet att det inte begriper det jag skriver eller vill ha sagt. Man vill helt enkelt bara elda upp mig genom att vilseleda mig att de inte har förstått. Att man ibland ställer motfrågor accepterar jag, men till saken hör att det blir tårta på tårta VARENDA GÅNG jag öppnar käften. Men fortsätt ni att underskatta mina åsikter. Nuförtiden tycker jag bara det är rogivande att se hur folk försöker trigga mig. Jag kan nämligen stänga av numera och försvinna ut i periferin när jag inte längre är road av att slänga käft med folk härinne. För kunde jag näppeligen besinna mig. Då var det en belastning. Men det finns faktiskt en värld utanför hockeyn och detta forum. Så snart lär jag försvinna igen på obestämd tid.

Trösta er med det!

Puss å kram

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Du vet att du är från Timrå...
Magnus Rövarn :
Jag tycker att Molinder är Vem? Va?
Jag tycker att Hedström ser inspirerad ut var 4:e-5:e match och att inte det räcker.
Jag tycker att Timrå som ort är en skithåla och har full förståelse för spelare i 20-35 årsåldern som väljer att bo i Sundsvall.
Jag tycker att Timrå borde spela sina matcher i en arena i Sundsvall.
Jag tycker att Timrå och Sundsvall borde vara en enda kommun.
Jag tycker att Ewa Lindstrand motarbetat de två senaste punkterna på ett närmast rabiat sätt och att väljare i Timrå kommun får skylla sig själva som får stå där med notan för kalaset.
Jag tycker en jävla massa mer men vi kan stoppa där tills vidare.

Är det ok att jag tycker så här?
Kommentera

Sv: Du vet att du är från Timrå...
Magnus Rövarn : Du är grandios och narcissistisk, folk som inte håller med dig gör det för att de hatar dig eller älskar att driva med dig. Enligt dig själv alltså, i din värld kretsar nämligen allt kring dig. Du får skriva svavelosande inlägg där du dömer ut folk till höger och vänster efter noter men minsta lilla motkritik bemöter du som värsta sortens dramaqueen, en riktig cry baby. Det spelar ingen roll hur saklig man är i kritiken, tycker man illa om vad vissa spelare presterar ute på isen så är det ju självklart alltid i slutändan ett personangrepp på dig. Men jag har också varit med länge på den här sidan, tillräckligt länge för att veta att det är lönlöst att diskutera detta med dig eftersom det finns förklaringar till varför det är så här.
Kommentera