1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581723 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1536779

Sv: Linköpings HC - Timrå IK 2012-11-22

Blizzard: Lugna ner dig. Folk har väl fan rätt till en åsikt utan att bli kallade för dumma? Eller är det bara du som har det?
Och det är komiskt att du använder dig av Jimmys åsikter för att stärka din tes. När Andersson gjorde det mot dig för ett par månader gillade du det inget vidare.
Jag kör på din taktik och copy/pastar lite för att verkligen understryka min poäng:

Andersson: Ja för Hamrin är ju den som är kunnig här...samma som dissa ut Hedström och Nordgren,,,,Han är inge jävla hockeygeni!!

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Linköpings HC - Timrå IK 2012-11-22
hubbenorlen: men skärp dig! Nu var det så att han KALLADE mig clown, jag FRÅGA om han var dum, vad är problemet?! 

Jag använda JimmyH's betyg för att jag har insett att majoriteten här tycker tydligen han har rätt, och denna gång gav han Bäckström underkänt precis som jag gjorde och då ville jag styrka mitt uttalande, isf kallar han JimmyH för clown också och ifrågasätter hans ålder med, eller? 
Kommentera

Sv: Linköpings HC - Timrå IK 2012-11-22

Tycker det är ett lätt sätt för Monten att lägga anledningen til att man loosar är attityden och farten. Visst att man uppträder i mångt och mycket väldigt paraliserade. Kan inte riktigt sätta fingret exakt på rätt knapp, men det känns som den där riktiga offerviljan, offra en hörntand, öka pulsen med några 100% saknas. 

Man gör det bra bitvis, men gör det bra bitvis räcker föga i dagens serie. Man måste komma upp i en bra nivå, på den nivå detta matreal klarar av, och där måste man vara nära inpå varje kväll. Inte var 3e kväll, inte var 4e. Utan för bövelen varje kväll!!!

Det är det som gör mig förbannad, att jag inte ser de svarta/hungriga blickarna hos flera spelare? Vad tänker ex Bäckström på 3 min innan nedsläpp? Hur djälva taggad han ska vara i varje byte fördelat på de 14 min han får spela, lr vad han ska ge frugan i julklapp iår. Fokus fokus fokus. Sen att Vi står med 2 backar som i mina ögon är mer lämpade för lag som Örebro, Malmö, Karlskoga gör det inte bättre. Tänker då på nr 13 och 3. För de är inga ES backar, kommer aldrig att bli heller, inte i min värld iaf. 

Sen kan väl skadefronen påverka slutresultatet, men vill inte påstå att det är pga det man torskar idag, Hv hemma, AIK borta. Det handlar om att man inte kommer upp i den så nära maxnivå för att detta "mediokra" lag ska vinna, även om man mot AIK var bättre över 60 min. Då är det något annat som saknas, då är det just den målskytten som gör de enkla målen utan krångel som är skillnaden. Nä, vill att man återkommer till spelet jag såg mot SAIK borta för en månad sen, hemma mot Luleå. Hungriga, uppoffrande, aggressiva över 60 min. Inte 40. 

Kommentera