1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1536786

Sv: Linköpings HC - Timrå IK 2012-11-22

Tycker det är ett lätt sätt för Monten att lägga anledningen til att man loosar är attityden och farten. Visst att man uppträder i mångt och mycket väldigt paraliserade. Kan inte riktigt sätta fingret exakt på rätt knapp, men det känns som den där riktiga offerviljan, offra en hörntand, öka pulsen med några 100% saknas. 

Man gör det bra bitvis, men gör det bra bitvis räcker föga i dagens serie. Man måste komma upp i en bra nivå, på den nivå detta matreal klarar av, och där måste man vara nära inpå varje kväll. Inte var 3e kväll, inte var 4e. Utan för bövelen varje kväll!!!

Det är det som gör mig förbannad, att jag inte ser de svarta/hungriga blickarna hos flera spelare? Vad tänker ex Bäckström på 3 min innan nedsläpp? Hur djälva taggad han ska vara i varje byte fördelat på de 14 min han får spela, lr vad han ska ge frugan i julklapp iår. Fokus fokus fokus. Sen att Vi står med 2 backar som i mina ögon är mer lämpade för lag som Örebro, Malmö, Karlskoga gör det inte bättre. Tänker då på nr 13 och 3. För de är inga ES backar, kommer aldrig att bli heller, inte i min värld iaf. 

Sen kan väl skadefronen påverka slutresultatet, men vill inte påstå att det är pga det man torskar idag, Hv hemma, AIK borta. Det handlar om att man inte kommer upp i den så nära maxnivå för att detta "mediokra" lag ska vinna, även om man mot AIK var bättre över 60 min. Då är det något annat som saknas, då är det just den målskytten som gör de enkla målen utan krångel som är skillnaden. Nä, vill att man återkommer till spelet jag såg mot SAIK borta för en månad sen, hemma mot Luleå. Hungriga, uppoffrande, aggressiva över 60 min. Inte 40. 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Linköpings HC - Timrå IK 2012-11-22
fredriko74: dom senaste 2 matcherna har de varit väldigt tydligt att vi saknar två väldigt defensivt duktiga centrar . Jag hoppas verkligen att bagarn och hagos börjar bli redo för spel
Kommentera

Sv: Linköpings HC - Timrå IK 2012-11-22
Verkligheten i kapp tyvärr ! Monten har fåt ut det som går av detta lag och mer där till. Förstärker man inte så är kvalserien ett faktum och allsvenskan nästa. Svårt att göra mål när alla Forwards är för svag frmför mål och ALLA centrar är deffensiva. Backsidan tunn svag i närkamper ingen klar av att skjuta ett slagskott förutom Robbinsson när övriga ska skjuta blir det som att kasta en tom plånbok mot mål. Ännu finns chansen att agera men tror inte man fattar allvaret. Finns inte på kartan att man orkar 30 matcher till med den klena trupp man har med överblivna spelare från övriga lag. AGERA FÖR HELVETE kostar mer att åka ur troligen kk.
Kommentera