1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581469 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1538285

Sv: Modo - Timrå IK 2012-11-29

haggen: ja Hallin saknas alltid när han inte är med! även om han inte får mycke is tid så ser han fan till att representera det ledarna pratr om när han är på isen! in över blå o tar skott. täcker skott i egen zon och jobbar ständigt i 110% mode.

önerud nehöver individuell skolning ang hur han rör sig utan puck! han skall inte fokusera på att gröta vid sargerna utan ständigt röra på sig för att kunna få passningar på ställen där han kan avsluta. med hans fina skott kommer ett ansvar att använda det för lagets bästa. han är för övrigt klenare i sarg duellerna än vad jag tycker man kan förvänta sig av en så pass tränad kille.

jag vill ha tillbaka önerud på blå under pp. inte gunno på backplats. alternativt att robinson får ta ett steg djupare in i anfallen o gunno o önerud kör på blå...

tror att du har helt rätt ang demén o sebbe. förutsatt att han (d) håller minst samma nivå som mot frölunda.

japp! chrippe och hedström måste lyda sin husse (Montén) o  speeda upp verksamheten! i synnerhet under pp...

Är Wedin med i morgon så kommer första es baljan med en perfekt inramning åt en timrå junis!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå IK 2012-11-29

söder över: Hur tänker man om J20 spelarna.. Wedin och Öhrn. Nilsson troligtvis går J20 före nu när det gäller att komma till fortsättnings spel för dom ,sedan kanske dom är mer tillgänglig för a-laget , även Friberg och Boyce skulle kunna ta lite spel tid där ett tag för i a-laget finns det spelare av samma kaliber.

Sedan är det dags att ta ett samtal med Crippe och  Jonte killarna lever nu på gamla meriter . ställ över dom 1-2 matcher kanske dom vaknar..Crippe måste skärpa till sitt spel och vara mer noggran och Jonte.. troligtvis kan inte karln bättre men han kan vara mer resolut han verkar rädd/feg, osäker eller så har han en övertro på sig själv .

Kommentera