1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581449 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1538824

Sv: Modo - Timrå IK 2012-11-29
Kevin O Shea: Det skjuts mycket, men problemet är den låga kvaliteten på avsluten. Crippe har t ex avlossat flest skott, dock behöver han 20 avslut för att få pucken i nät. Då är inte dom skott som missar mål inräknade...

Nej, det är uppenbart så att man måste jobba ordentligt i offensiven. Vi har dom spelare vi har, men det håller liksom inte att fortsätta snurra med dom 'produktiva' kedjor vi har. Jonte, Gunno och Crippe. Där har vi topp tre i istid för forwards. Jag tycker att det är helt jävla uppenbart att två av dom spelarna inte hör hemma där.

Sen handlar det om rollfördelning. Vi har ett antal spelare som gör fel saker. Friberg ska åka griller och befinna sig i slottet så ofta som möjligt. Han har ett snärtigt skott och bra fart, men det är det enda han har. Han ska ha pucken minimalt med tid.
Önerud ska också befinna sig centralt. Han måste lära sig åkvägar, och hans kedjekompisar att sätta upp honom för skott. Tillsammans med Gunno är det han som ska ha flest forwardsavslut.

Jonte ska spela i en PP-formation, men i övrigt ha drastiskt minskad speltid. Och nej: han ska inte spela med Gunno.
Crippe bör bänkas rakt av. Hans uselhet i Skellet förra året var ingen dipp. Snubben är slut. Ett av hans BP-byten i går fick mig att tänka på filmtiteln 'The man who wasn't there'...

Sebbe måste få en jävla massa konstruktiva direktiv om vad han ska göra av sina uppåkningar. Det är allt (a l l t) han kan bidra med offensivt. Han ska inte spela back i PP (noll spelsinne, saknar helt förmågan till snabba/vältajmade avslut). Punkt.

Larsson ska fortsätta centra Gunno. Han måste upp ett par snäpp, men han är i dagsläget den ende som har något som liknar förstecenterkvaliteter.

Willem-Dijoun bör behållas om han fortsätter att spela som han gör. Enkelt, resolut. Spöar en lallare som Bäckström med hästlängder.
Robinson är vår offensiva försteback och matchas rättmätigt som en sådan.
Persson måste tillfriskna. Vår defensive försteback.

Sen ska så klart Wedin upp igen. Jag ger honom Crippes plats 8 dar i veckan. Hallin måste också komma tebaks.

Osv, osv. Jaja. Minimalt av ovanstående lär hända, tur att det bara är ett spel. Men: fortsätter man rulla så här i tron att det 'ska lossna' är vi garanterat avhängda till jul. Igen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå IK 2012-11-29

Bragd-Birger: Vem sköter marknadsföringen av Timrå( som letar sådana med pengar) Tex.företag.. den personen måste nu ta tag i jobb ! Det är den personen som nu är viktigast i Timrås haraki, har han vänt på 1000 stenar så måste han vända 5000 fler .för Timrå kommun har gjort sitt för Timrå ik på lång tid framöver.. där finns ingen hjälp att få och det skall vi inte ha mer, för detta skall Timrås- stab dom ifrån A till Ö klara av eller skulle ha gjort ,nu är det kanske försent

Vi kanske skulle anlita managern för den där killen som är som en tjej och slår så bra i Japan.. den killen måste kunna trolla, det är sådana marknadsförare som man måste ha , eller rot-avdrag vore kanske något för dom . Skämt åsido.. kanske det sitter mätta män på en del platser eller sådana som gjort sitt (säljare av Timrå)                                                   Pengar och ören det är det handlar om .                                                

Kommentera

Sv: Modo - Timrå IK 2012-11-29

Bragd-Birger: Titta hur många av Luleås mål går till, de har alltid en gubbe ståendes framför kassen och förr eller senare så kommer pucken dit.

Fribergs chans igår var ju precis en sådan, när han var rätt placerad så kom även möjligheten - Så som Sonnenberg och Fleury spelade och till viss del även Murley.

Pucktempo, skott på mål och gubbe framför kassen.....

Kommentera