1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581464 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1542320

Sv: Apropå nånting...
Nybbe: näe, aldrig. och Bäckström är nog inte den dyraste och inte gratis att bryta, och du får inte den kompetens vi behöver framåt för bäckströms nota. Näe mig övertygar du icke.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
RDW - en halvkass back som gjort några helt OK matcher i elitseriens (tredje) sämsta lag. Han lyckas göra två mål mot det överlägset sämsta laget i ES. Och helt plötsligt vill andra lag ha honom och eftersom inte TIK vill skämmas över ännu en "Anders Eriksson" ger man RDW så mycket stålar han vill vilket leder till att en annan back måste släppas och lösas ut. Summa sumarun: Mindre pengar och chansen till en sniper/center minskar drastiskt.


Men förfan, TÄNK om han gått till MoDo, detta är ju sannerligen bättre. (Nej det är det inte, trött på att alla tryout spelare hyllas till skyarna med krav om förlängning för att karln kan slå pass till medspelarna istället för motspelarna)

Ja med lite negativt överdrift så analyserar jag situationen så.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Blizzard: Vem har varit utanför av backarna ? jo Nisse .sedan tar man fram lite mer pengar..tex TS`s lön  och en vaktis`s . men jag vet inte ..vi kanske får koka kaffe själv framöver ?
Kommentera