1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581449 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1542324

Sv: Apropå nånting...
RDW - en halvkass back som gjort några helt OK matcher i elitseriens (tredje) sämsta lag. Han lyckas göra två mål mot det överlägset sämsta laget i ES. Och helt plötsligt vill andra lag ha honom och eftersom inte TIK vill skämmas över ännu en "Anders Eriksson" ger man RDW så mycket stålar han vill vilket leder till att en annan back måste släppas och lösas ut. Summa sumarun: Mindre pengar och chansen till en sniper/center minskar drastiskt.


Men förfan, TÄNK om han gått till MoDo, detta är ju sannerligen bättre. (Nej det är det inte, trött på att alla tryout spelare hyllas till skyarna med krav om förlängning för att karln kan slå pass till medspelarna istället för motspelarna)

Ja med lite negativt överdrift så analyserar jag situationen så.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

Mackelito: De där två strutarna mot Rögle strulade nog mycket riktigt till hans  marknadsvärde, i negativt riktning för vår del då. Även om jag inte tror att det innebär så mycket alls egentligen, men hans namn syntes i poängprotokollen. 

Jag tror precis som jag sagt förut att han nog kan bidra med lite ändå, framförallt med sin storlek i ett i övrigt relativt småväxt lag. Ryms han inte på sex backar så kan han säkert se till att rymmas framför motståndarkassen i PP. Hans tidigare historik som forward går nog att utnyttja. Han verkar snabbt blivit populär hos de övriga i laget också. 

Nu skulle det snart smaka fågel med ett definitivt besked från Nordamerika. 

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Mackelito: Tror du på slutspel ?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...

Timrååå går tunga fjäääät
runt mål o backar
Ingen som hjälper ooosss
spelet det hackar
Kämpa kämpa Tiimrååå
käämpaaaaa Tiimråååå....

Kommentera