1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581787 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1544931

Sv: AIK - Timrå IK 2012-12-28
joergenjonsson: Får du alltså på fullt allvar ut någonting av detta? I denna bok? Ikväll?

Seriöst? Låt folk gråta ifred...

Ni dansade med döden för mindre än två år sedan. Don't go there.

Vad Z gjort för TIK och vad han och Nubben överenskommit har du inte en aning om - och inte jag heller för den delen. Börja svamla som du gör??? Vad fan gör Sundin för DIF, Lundqvist för VF, etc etc? Bara släpp den.

Ja du kanske har rätt - vi kanske åker ur i år. I så fall: See you in hell - förmodligen snabbare än du anar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: AIK - Timrå IK 2012-12-28

lincoln: Jag kan måhända ha uttryckt tidigare innan föregående kvalserie att jag önskade er ur elitserien, mest för att ge åter det ni gav till oss när vi befann oss i liknande situation. När kvalserien var ett faktum för er del önskade jag dock er all välgång då jag anser att Modo behöver Timrå likväl som de flesta borde inse att Timrå behöver Modo.

Vad menar du med att börja svamla - vilka felaktiga uppgifter kommer jag med? Stämmer inte uppgifterna att Modos NHL-spelare spelat gratis inklusive försäkringskostnader? Stämmer det inte att Foppa köpt över 2500 biljetter de senaste åren och delat ut gratis till skolungdom? Stämmer det inte att Z inte kan spela för Timrå för att de inte kan lösa hans försäkring? Stämmer det inte att Z inte köpt biljetter eller på annat sätt stöttat föreningen de senaste åren? När Timrå som bäst behövde en ny arena - inte fanns väl Z där och borgade för lånen?

Karln saknar hjärta för klubben - oaktat att han är en fantastisk hockeyspelare, om detta råder inga som helst tvivel!

Måhända har inte Sudden bidragit speciellt till DIF, men han är i största grad delaktig i Lidingö HC med kapitaltillskott. Lundqvist betalar sin egen försäkring i Frölunda.

Kommentera

Sv: AIK - Timrå IK 2012-12-28
Eeeeeeeeeeeeh- fuskis modo, Oppa is Gangnam style
Eh- fuskis modo oh oh oh o

Kommentera