1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581788 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1544936

Sv: AIK - Timrå IK 2012-12-28

lincoln: Jag kan måhända ha uttryckt tidigare innan föregående kvalserie att jag önskade er ur elitserien, mest för att ge åter det ni gav till oss när vi befann oss i liknande situation. När kvalserien var ett faktum för er del önskade jag dock er all välgång då jag anser att Modo behöver Timrå likväl som de flesta borde inse att Timrå behöver Modo.

Vad menar du med att börja svamla - vilka felaktiga uppgifter kommer jag med? Stämmer inte uppgifterna att Modos NHL-spelare spelat gratis inklusive försäkringskostnader? Stämmer det inte att Foppa köpt över 2500 biljetter de senaste åren och delat ut gratis till skolungdom? Stämmer det inte att Z inte kan spela för Timrå för att de inte kan lösa hans försäkring? Stämmer det inte att Z inte köpt biljetter eller på annat sätt stöttat föreningen de senaste åren? När Timrå som bäst behövde en ny arena - inte fanns väl Z där och borgade för lånen?

Karln saknar hjärta för klubben - oaktat att han är en fantastisk hockeyspelare, om detta råder inga som helst tvivel!

Måhända har inte Sudden bidragit speciellt till DIF, men han är i största grad delaktig i Lidingö HC med kapitaltillskott. Lundqvist betalar sin egen försäkring i Frölunda.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: AIK - Timrå IK 2012-12-28
joergenjonsson: men det här har vi ju redan avhandlat för länge sedan. Z spelar inte i ES för att Timrå IK följt överenskommelsen som Modo valt att inte göra. Hur svårt ska det vara? Jag kliver inte in på ett hästhoppningsforum och börjar skräna om varför man har en rosa hjälm istället för en svart, jag kan helt enkelt inget om hästhoppning. På samma sätt borde du inte kasta dig huvudstupa in i ett hockeyforum heller och det här är något en vuxen människa borde förstå helt på egen hand. Pinsamt.
Kommentera

Sv: AIK - Timrå IK 2012-12-28
joergenjonsson: Ja fan du har nog rätt. Z saknar helt hjärta för Timrå. Du är för duktig, jag får nog lägga ner det här...

Så, är du glad nu. Jag tänker inte försöka förklara mer.

Alla övriga: Hjärta för klubben definieras av en Modoit i Timrås GB på Hockeysnack. Om det nu råder några tvivel om detta så är jag säker på att han utvecklar ytterliggare hur hans definition av världen ser ut! Om man som spelare kommer överens om att inte spela en lockoutsäsong i sin klubb - MOT HLs överenskommelse - då är det ett tecken på ondska och dåligt klubbhjärta! Tacka vet jag Mudu-spelarna!! Det är pojkar mes sprätt i som gillar Mazetti!!
Kommentera

Sv: AIK - Timrå IK 2012-12-28
joergenjonsson: Var fan har du hållit hus då, din jävla tomte? Sätt dig och googla 'tajming' och 'sparka på den som ligger = äckligt'.
Kommentera

Sv: AIK - Timrå IK 2012-12-28

Wennerholm tippar Timrå i KS ,   det finns hopp

Mats Wennerholm @tyckande

Två svenska vinnare om NHL kommer igång: Rögle och Timrå som slipper NHL-motstånd i Kvalserien.

Kommentera