1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581788 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1544961

Sv: AIK - Timrå IK 2012-12-28
joergenjonsson: men det här har vi ju redan avhandlat för länge sedan. Z spelar inte i ES för att Timrå IK följt överenskommelsen som Modo valt att inte göra. Hur svårt ska det vara? Jag kliver inte in på ett hästhoppningsforum och börjar skräna om varför man har en rosa hjälm istället för en svart, jag kan helt enkelt inget om hästhoppning. På samma sätt borde du inte kasta dig huvudstupa in i ett hockeyforum heller och det här är något en vuxen människa borde förstå helt på egen hand. Pinsamt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: AIK - Timrå IK 2012-12-28

Olle: Nubben ville ju ha lockoutspelare men när han insåg att ekonomin inte fanns i Timrå, som ju lever på förskott avseende driftsbidrag, och att Z mfl helt och fullt saknar hjärta för föreningen bytte han åsikt. Modo har för övrigt inte brutit mot någon överenskommelse eftersom de ersatt en skadad spelare. Annars hade hl givetvis straffat Modo, eftersom inget fel är begånget kommer laget heller inte att straffas. Timrå däremot lär straffas i form av ytterligare publiktapp, en förlorad elitserieplats och en eventuell konkurs. Rätta mig om jag har fel.

Jag ska iaf besöka er i kvalserien - iklädd modotröja!

Modo vann igår, igen, utan Steen - hur förklarar ni det?

Kommentera

Sv: AIK - Timrå IK 2012-12-28

Olle:
Varför sponsrar inte Z med biljettköp?

Varför ville inte Z borga för lån till ny arena?

Varför vill Z ha försäkringen betald (istället för att själv betala)?

Sanningen är enkel - Timrå betyder inte tillräckligt för honom!

 Modospelarna har större hjärta för sin klubb!

Försökte förklara tidigare att jag helst ser Timrå kvar i elitserien, men det sätt på vilket mina inlägg bemöts får mig att inse att Timrås fans, de få som återstår utifrån publiksiffrorna, inte förtjänar ett lag i högsta serien. Modo spelade många år i elitserien innan Timrå går upp, så vi klarar oss garanterat utan Timrå även i framtiden..

Kommentera

Sv: AIK - Timrå IK 2012-12-28
Olle: Bra val.
Kommentera