1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581776 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1544968

Sv: AIK - Timrå IK 2012-12-28

Olle: Nubben ville ju ha lockoutspelare men när han insåg att ekonomin inte fanns i Timrå, som ju lever på förskott avseende driftsbidrag, och att Z mfl helt och fullt saknar hjärta för föreningen bytte han åsikt. Modo har för övrigt inte brutit mot någon överenskommelse eftersom de ersatt en skadad spelare. Annars hade hl givetvis straffat Modo, eftersom inget fel är begånget kommer laget heller inte att straffas. Timrå däremot lär straffas i form av ytterligare publiktapp, en förlorad elitserieplats och en eventuell konkurs. Rätta mig om jag har fel.

Jag ska iaf besöka er i kvalserien - iklädd modotröja!

Modo vann igår, igen, utan Steen - hur förklarar ni det?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: AIK - Timrå IK 2012-12-28
joergenjonsson: du eftersöker en intellektuell debatt samtidigt som du kastar ur dig påståenden som du helt saknar insyn i eller som saknar belägg. Du har ingen aning om vilken ekonomisk hjälp Timrå IK har eller inte har fått av en spelare som Z. Det står inget om det i Aftonbladet eller Expressen och därför antar du att han inte hjälpt till.

Du tror att du hånar motståndarsupportrar så att det verkligen biter samtidigt som du antyder att folk är intellektuellt underlägsna men det sorgliga med såna som du är att du aldrig kommer att förstå att du är den som är intellektuellt underlägsen i debattsammanhang och det här är tyvärr vanligt bland HS yngre förmågor, du är långt ifrån ensam.

Alla här inne har sett din typ hundra gånger förut och det är SÅ gammalt och trist det du gör.
Kommentera

Sv: AIK - Timrå IK 2012-12-28
joergenjonsson: Har hållit mig borta från hs under en längre tidsram, men kan inte hålla mig när jag läser Dina och andra mdoiters inlägg här. Hur kan Du veta att Modo inte kommer att bestraffas av hl framgent ? Jag kan försäkra Dig om att det finns ett mycket starkt skäl till att Modo blev / är ordentligt skärrade och inte vågar använda sig av Steen fast dom inget högre önskar. Du får själv räkna ut vad det skälet är. Såg för ett tag sedan att en av Dina Modobröder skrev något om att både Påhlsson och Näslund log när frågan kom upp om Timrå varit aktuell för Påhlsson. Ett tips, kolla vad Påhlsson gjorde på Timrås kansli förra lockout säsongen innan han skrev på för Frölunda.
Kommentera

Sv: AIK - Timrå IK 2012-12-28
joergenjonsson: starta egna trådar om Modo o Z. Modo-tråden kan du gott skapa i annan GB. Okej?
Kommentera

Sv: AIK - Timrå IK 2012-12-28
Kan ingen stänga av den här provocerande och fablerande idioten?
Kommentera