1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1548128

Sv: Apropå nånting...
Olle:

Monty kan inte trolla. Det har varit väldigt lite kritik mot honom om man jämför med ex Perra och Calle. Känslan är att han har styrt upp vårat grundspel. Vi är ex 3:a i serien i boxplay. Coachen kan däremot inte coacha fram målskyttar, det är omöjligt!

Det är spelarna som måste skärpa till sig. Men tyvärr tror jag inte dom har skillsen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
The great one:

Håller helt med dig! Grabbarna gör säkert så gott dom kan men dom räcker ju inte till helt enkelt. Pengar finns det inte heller till nåt mera. Som jag skrivit förut så ligger ju grunden till detta tre år tillbaka i tiden med köp av oscoutade så kallade stjärnor som inte levererat ett jävla dugg men kostat mycket pengar. Man har tömt kassan helt! Man sparkar spelare som levererar något och senare sparkar man tränare som sparkat spelaren i fråga, efter att sportchefen fått sparken. Det har varit ett katastrofalt agerande från förra ledningen på alla plan. Där mina vänner har ni svaret på varför det ser ur så här idag!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...

The great one: Därav min bajskorvskommentar. Vi kan inte fylla ett lag med defensiva specialister, det vinner man inte matcher på. Det här är förmodligen elitseriens mest felbyggda lag genom tiderna men till försvar så har man ju inte haft en elitseriemässig budget till att börja med heller.

Målskyttar kostar pengar och på den punkten kan vi inte konkurrera med något lag i den här serien, inte ens topplagen i allsvenskan.

Kommentera