1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581999 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1551473

Sv: Timrå IK - Brynäs 2013-01-18
The great one: Vi är sämre än Brynäs, därav att vi förlorade. Dom har mer kvalité än vad vi har. 
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Brynäs 2013-01-18
73Sjöbba: fyyy fan va rätt du har.
Brynäs är bättre än tik på alla moment inom hockey. Nu har jag sett min sista match mellan dessa två lag live. Det är så jävla trist att bli ägda sönder o samman...

Pinsamt

När brynäs slutar spela gör vi 2 mål då säget deras tränar åt dem att spela igen o vips så får vi knappt fram ett skott på mål...

Däremot så kliver två junisar fram för brynäs o äger sönder timrå ik fullständigt... Huga...
Timrå ik var sämre än brynäs på istortsett allt! Det är juh lite trist. Dom har mer fart på rören. Slår bättre passningar. Skjuter bättre. Tacklar bättre o hårdare. Snackar bättre på isen. Tekar som gudar. Fy faan va tungt det är.

Kan man starta läktarcoachen? 5000 kr till de 3 första målskyttarna i tik under hemma matcherna? Fyyy faan va tröttsamt det är att se spelarna försöka passa bort skottlägen...

Det är faktiskt väldigt patetiskt.
Om det fanns ett uns av ödmjukhet inför laget och framförallt publiken så måste spelarna börja ta pucken till målet. Vi gör 2 mål inne i skiten ikväll... Hallins skott var nära i andra med.
Friberg är rädd för att gå på mål o ta ett avslut.
Sterner är sjukt mycket sämre än jesper samuelsson... Sterner hör hemma i ett bottenlag i div 1... Helt jävla horribelt att nubben tagit hit honom... Varför är han kvar... Har han skoj här i timrå ik?
Äh vaffan vem bryr sig om vilka som är bra o dåliga? det spelar ingen jävla roll. Om man slutar upp med att försöka sig på massa överdrivna fjantpass i anfallzon o klipper på isst.
Hur tränar timrå ik? Varför tar vi så jävla sopiga beslut?

Jaja nu sover jag... Surt att åka upp o se ännu än jävla torsk...
Kommentera

Sv: Timrå IK - Brynäs 2013-01-18
73Sjöbba: Precis, väldigt enkelt. Vi var utspelade i en och en halv period men lyckades sprattla till i början av tredje när Brynässpelarna fortfarande snörade grillor. Man tog timeout och sen var man igång igen. Tyvärr räcker vi inte till i det här skådespelet. Inte på den här nivån. Det är alldeles för stirrigt och okoncentrerat i egen zon. Får motståndarna igån minsta snurr på oss så är det i stort sett målgaranti varje gång.
Det är bara att gratulera Brynäs till en väl genomförd match. Lagen som möter oss behöver inte spela mästarhockey för att ta tre poäng. Ser matcherna ut på det här viset så väger vi väldigt lätt i den här serien. Vi behöver tighta till det mycket mer och över hela banan. Hur långt ifrån motståndarna var vi ikväll? En meter?

Redigerad kommentar

Kommentera