1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581615 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1552783

Sv: Var går gränsen?

superfalle: Jag vet inte riktigt vad jag tycker i detta ämne. Spelarna, liksom andra utövare (boxare och andra dårar) är medvetna om riskerna och har gett sitt medgivande att det sker inom rinken. Så är det väl i all sport, dock som El maco säger så ser man det inte i andra närkampssporter så mycket, ett hockeyfenomen?

Sen tycker jag att alla slag mot huvudet innebär livsfara, annat är bara en dåres försvarstal. Man kan dö av ett höstlöv, så är det bara. Hjärnan ska man inte utsätta för onödiga risker. -syn, balans, hörsel, känsel, IQ...det mesta sitter där och riskerar skada.

Så jag vet inte, tycker dock att hockey kan spelas utan slagsmål, det är töntigt och en dålig förebild för barn, likaså Ultimate fighting och annat fjant. Förresten varför sänds DEN skiten på bästa sändningstid, fattar inte, vart tog vettet vägen? Knäa nån i fejjan liksom, vad är det för sport.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Var går gränsen?

Lemmy: Håller med du, DÄR kunde polisen gå in o anmäla varenda match!

UF - Hjärndöd "sport", åtm blir utövarna det. Lika 'kul' som ryssrouletten de körde i DeerHunter, med gulingarnas fångar.

Men i hockey? mjaa, i NHL känns det ju mest konstlat, det "ska va så", publiken blir missnöjd om de INTE fått en fight. Den häromdan  Schtaa-HV blev väl överdrivet blodig kanske, men de 2 var ju med på det, inget grinande efteråt.

Bättre de satsar på komma bort från hjärnskakningarna, bättre hjälmar, än tjafsa för mycket kring slaggor. Kluvet? javisst!!

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Var går gränsen?
Lemmy: tja bästa sändningstid brukar gå till dom sporter som lockar störst publik . Mma är en väldigt stor sport , närmar sej med stormsteg samma status som tennis . De är bara vi svenskar som står lite utanför övriga världen och hellre tittar på sporter som ingen i andra delar av världen hört talaas om . Typ mjukbandy och skidskytte .
Kommentera

Sv: Var går gränsen?
Lemmy: Fast man kan ju inte ta bort allt vad kurr heter heller, det måste få hetta till och delas ut lite nävar, men visst utan handskar och att bara byta slag mot huvet/ansiktet är väl inte så mkt hockey
Kommentera