1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581771 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1563605

Sv: Timrå IK - HV71 2013-02-21
JimmyH: Fast det där är ju inte sant. Det riktas inte negationer i inlägg efter inlägg mot dessa personer, åtminstone inte av mig el birger. Om du tänker på kritiken mot Jonte så upplever jag mest att det handlar om att stå upp för en åsikt som skiljer sig ifrån vissa andra. Jag tycker att han har blivit en för dålig ishockeyspelare för att platsa i elitserielager Timrå IK. Det är även det jag uttrycker. Det känns väldigt märkligt att du anser att sådana åsikter är kränkande på ett hockeyforum. Det vore ju en sak om vi gick till personangrepp men det kan jag inte påminna mig att nån av oss gjort.

När det gäller har väl kritiken inte varit lika konkret. I mitt fall av den enkla orsaken att jag inte har mer insyn än vad jag läser i tidningarna och ser i konkreta resultat. Men jag tycker inte heller här att kritiken skett under särskilt kränkande former. Jag tycker att Nubben är en ok SC, den bästa vi haft i Timrå. Men jag tycker inte att allt han tar vid blir guld och jag har frågetecken kring hur han byggt årets trupp. Innan Murrans inträde kan tilläggas.

Slöseri med bra skribenter skriver du. Jaha. Jamen då så. Skriver vi alltså för bra? Eller har vi fel åsikter? Nä, jag håller med birger, titta gärna in lite mer än bara då och då för att mästra.

Och du Bundy; vi känner ju varandra så jag vet att du är en osedvanligt sympatisk person. Så ta inte illa upp...men det blir allt mer tröttsamt med dina små inhopp här där nyanserna skiftar i olika skalor av brunt. Antingen handlar det om hur tragiskt HS blivit (jaha. Sorry...kanske det men DU bidrar iaf inte till nåt bättre) eller om vilket straff det är att älska en skitklubb. Ibland glimtar du till med ett längre, poetiskt och vackert skrivet inlägg som andas hopp och mod. Mer sånt mannen! Och var gärna här mer och hugg emot oss också! För du kan skriva och du har högst relevanta åsikter. :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - HV71 2013-02-21

mikenomad: Japp vi känner varann. Därför är det bra att kunna säga att man inte håller med varann bara för det.:)

Ska ta till mig dina åsikter o sluta dissa HS. Ni vet ju vad jag tycker ändå. :) Nåt sporadiskt icke hockeyrelaterat inlägg kan dock komma nån gång ibland framöver. Se det som ett försök att upprätthålla kontakten. :)

Tjingeling

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Timrå IK - HV71 2013-02-21
mikenomad:  Jag var inte ute efter att mästra, men jag kan förstå om du upplever det så. Eftersom ni var inne i någon form av metadiskussion (diskussion om diskussionerna) kände jag att jag ville förmedla hur jag upplever forumet. Det kanske inte är sant för dig som är mer aktiv men det är min upplevelse.

Och ja, jag tycker ni är för bra för att återkommande skriva inlägg om samma sak. Kaskadspyor mot Hagos eller Linkan är inte lika respresenterat i min upplevelse. De kanske scrollas lättare.

Bragd-Birger: Jag har ingen avsikt att ändra din åsikt och det känns så pass djupt rotat hos dig också att du knappast har någon lust att ändra den heller.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Timrå IK - HV71 2013-02-21
mikenomad: "När det gäller Nubben" skulle det stå, "Nubben" föll visst bort.
Kommentera