1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581772 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1563609

Sv: Timrå IK - HV71 2013-02-21
mikenomad:  Jag var inte ute efter att mästra, men jag kan förstå om du upplever det så. Eftersom ni var inne i någon form av metadiskussion (diskussion om diskussionerna) kände jag att jag ville förmedla hur jag upplever forumet. Det kanske inte är sant för dig som är mer aktiv men det är min upplevelse.

Och ja, jag tycker ni är för bra för att återkommande skriva inlägg om samma sak. Kaskadspyor mot Hagos eller Linkan är inte lika respresenterat i min upplevelse. De kanske scrollas lättare.

Bragd-Birger: Jag har ingen avsikt att ändra din åsikt och det känns så pass djupt rotat hos dig också att du knappast har någon lust att ändra den heller.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - HV71 2013-02-21
JimmyH: Jag har svårt att inte känna att den stora grejen här handlar om vad folk 'vill läsa'. Skulle man dra ännu ett inlägg som handlar om hur TJ och grabbarna sänkt den här klubben skulle det plussas hejvilt. Detta trots att det verkligen tjatats till leda (oftast väldigt onyanserat).

Vad gäller det sista, så...nja. Den kändes lite bekväm. Och trist.

Trist är också diskussioner om sig själv. Jag träder tebaks ett tag, så får de fria, åt alla håll spretandes, åsikterna blomma fritt.
Kommentera

Sv: Timrå IK - HV71 2013-02-21
JimmyH: Om du de senaste åren missat gallan som sköljt över Hagos och Linkan så är du nog jävligt bra på att scrolla ja.

Men nu ska åtminstone jag ta åt mig av kritiken och släppa det här. Det känns ju iaf som att jag nått fram med vad jag tycker så då är ämnet uttömt för min del. Jag har ingen avsikt att omvända någon och är inte av åsikten att ett fungerande forum är ett där alla tycker lika. Snarare tvärtom.

Nu tittar jag framåt istället. Som Skarin så klokt framhärdar, vi har det lag vi har och efter förutsättningarna underpresterar inte det laget. Avslutningen av grundserien bjuder ju på lite spänning till slut, vem hade kunnat tro det för några veckor sedan? Det tackar jag för, mer än så begär jag inte här och nu. Känslan är trots det att det blir KS men väl där är det ändå med en känsla av att vi är ett värdigt es-lag vi tar oss an uppgiften.
Kommentera