1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581402 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1563611

Sv: Timrå IK - HV71 2013-02-21
JimmyH: Jag har svårt att inte känna att den stora grejen här handlar om vad folk 'vill läsa'. Skulle man dra ännu ett inlägg som handlar om hur TJ och grabbarna sänkt den här klubben skulle det plussas hejvilt. Detta trots att det verkligen tjatats till leda (oftast väldigt onyanserat).

Vad gäller det sista, så...nja. Den kändes lite bekväm. Och trist.

Trist är också diskussioner om sig själv. Jag träder tebaks ett tag, så får de fria, åt alla håll spretandes, åsikterna blomma fritt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - HV71 2013-02-21
Bragd-Birger: Den här "plus"-funktionen blir ibland mer mobbande än stöttande. Jag är inget fan av den.
Kommentera

Sv: Timrå IK - HV71 2013-02-21

Bragd-Birger: Snacka inte skit om TJ. Det var bl. a. han som såg till att skilja på Sundsvall Hockey o Timrå. Det var han som såg till att Medelpads hockey i första rummet var Timrå IK. Det var han som låg bakom att Timrå återkom i finrummet. De första åren i ES gick kalasbra mycket beroende på TJ:s långsiktiga plan. Från början såg även hemmahallen ut att vara ett lyckat ingrepp. Men allt eftersom minskade publiken. Dels för att det gick något sämre för laget o dels för att hallen ligger där den ligger. Timråpubliken kom inte som förväntat. Numera är det Sundsvallare som går på matcherna. TJ hade inte tillräckligt långsiktig planering. Hade han haft detta så hade laget spelat sina hemmamatcher i Birsta. Mittimellan Sundsvall o Timrå. Han hade förmodligen haft hockeySveriges bästa publiksiffror, men det kunde ju inte han veta på den tiden. Samhället förändras fort.

För mig, som är hyfsat insatt i hockeyn här hemma, var TJ ett riktigt lyft. O det är odisskutabelt. Det jag säger instämmer Tommy i helt o hållet.

Nu är läget ett annat. Behåll med nästan alla medel Monten o börja så smått att fundera på flytt av hallen till ovannämnda plats.

Kommentera