1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582037 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1565517

Sv: Timrå IK - Färjestads BK 2013-02-28

KORITFW: Men det jag gruvar mig mest över är lokalmedia som i vad som känns som evigheter denna säsong förklarat oss som ett redan klart kvalserielag, och att alla andra scenarier vore en bragd av aldrig skådat slag. Istället för krönikor, kommentarer och inlägg om hur vi kommer spela kvalserien så kunde väl media påmint läsarna om den höga nivån vi visade i början av säsongen och diskutera hur Timrå ska få tillbaka den och på så sätt fått folk att gå till arenan så att vi kunnat få faktiska "7:e spelare" i matcherna. Sådana 7:e spelare under perioden av måltorka hade nog inte suttit fel. Det hade nog definitivt gett oss ombytta roller med Växjö nu och mer därtill. 

Tror ni Alf Alfons, 43, familjefar och GIF-freak vill bege sig till E.on som marginalåskådare för att fördriva tiden tills dess att Norrporten slår upp när media haglar mellan raderna "TIK TILL KVALSERIEN" i d e c e m b e r? Visst ska media vara kritiskta men att på detta sätt benämna oss med kvalserien så här frekvent som det gjorts är bara kort och gott fel. 

Jag är inte direkt orolig för en eventuell kvalserie. Ifjol kände jag mig ganska trygg i slutet av säsongen då vi lyckades visa upp ptja 1/3 av spelsystemet och kämpaglöden vi besitter nu, och det räckte ju långt. Alla uttalanden från spelarna på senaste är i runda slängar "Vi räknar med kvalserien, vi ska ge allt VI kan för att undvika den dock, går det däremot inte vägen ska vi ge allt i den också". Vidare är truppen väldigt erfarna av svenska kvalserien. 

Ser jag minsta jävla rad från hockeypuls gänget om hur de "trots allt visste att i slutändan så skulle kvalserien vänta" när vi eventuellt står där på tisdag och har missat på målskillnad så kommer jag att spy.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Färjestads BK 2013-02-28

Sällan man är så irriterad som igår inte bara att man missa chans på bilen, för mycket vatten¨på isen när man hade öppet mål! Till matchen Matt Robinsson var bra som vanligt nu fick han även vara inne på powerplay, mot Frölunda var denne ej inne på isen sista 1,5 min men men jag ingen expert..

Till frågan Färjestad: hat objektet Lejf Carlsson och Andras Johansson klagade på allt    sen när domarna gör en mycket svag insats? Ger man Andreas matchstraff eller gullas det bara för att få dömma FBK i slutspelet, pratade med en  persson som satt pricis bakom FBK båset och det var inga vackra ord ändå ville dom ej ge matchstraff pinsamt "Kuben" sen att HV lägger sig Bu för HV och FBK i slutspelet.

Kommentera