1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580447 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1572627

Sv: Timrå IK - Rögle BK 130323
Bragd-Birger:

Art det ska vara så svårt att förstå att man inte kan handla utan pengar!! Då pengar fanns gjorde Nubben ett kanonjobb och köpte in rätt spelare på rätt plats. Men sedan finns det folk, som tror att dom kan och vet allt!! En klubbchef som skulle bestämma allt och anställde en sportchef som marionett!! Man slängde pengarna i Vivstatjärn på ren inkompetens vad det gäller det sportsliga!! Ledningen som satt i fjol och åren innan är de ansvariga för klubbens förfall! Men vad vet jag!?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Rögle BK 130323
Taurus: Tja, jag konstaterar bara att Nubben satt samman ett felkomponerat lag med extremt låg träffprocent i värvningarna. Det är klart att han haft lite pengar att röra sig med. Men du menar att det är TJ:s fel att Nubben valt att lägga pengarna på dom spelare han valt att lägga dom på?
En sån som Sterner kämpade Nubben två sillys för att få hit. Varför? Montén. En debuterande tränarrookie, ingående i en tränarstab som fått total härdsmälta inför kvalet.

Nubben skulle värva ett lag för överlevnad, 'spelare med karaktär.' Så väljer man att lägga en stor lönepost (med timråmått mätt) på en helt slut Crippe. Det envisa, stereotypa defensiv-centervärvandet. Nubben har varit involverad i följande senaste centerfyndand: Hagos, Bagarn, Lindqvist, Molinder, Sterner. Helt makalöst.
Sen, när det stod klart att det måste in någon jävla playmaker till center, ja då värvar man Rasmus Edström. Smolenak (sämst bang-for-the-buck ever?). Murran. Och gnäller om hur svårt och omöjligt allt har varit, undflyende sitt ansvar.

Nej, Nubben har kapitalt misslyckats med sitt lagbygge. Har man små medel till sitt förfogande har man inte råd att bomma med 90% av sina värvningar. Kolla in våra allsvenska konkurrenter i den här kvalserien. Undantaget Skattebetalarnas IF pissar vi på deras lagbyggesbudgetar. På isen pissar dom dock på oss.

Jag ser ingen röd tråd i det här bygget. Jag ser trötta, gamla lädernötare och elitserie-rejects som är helt ovana att ta ansvar.
Om Nubben tyckte den här silly var jobbig är det frågan vad han tycker om nästa, då vi kapar sisådär 20 millar. Jag befarar ännu fler obegripligheter (men Jonte kan vara lugn. Hans enda chans att få spela i Elitserien var ju med Timrå, och jag tror inte han är särskilt het på den allsvenska marknaden heller. Men i Timrå har du en plats i första ledet så länge du orkar knyta grillorna!), nya nostalgivärvningar (Moe, vänta vid telefonen), nytt prat om hur hårt han jobbar men hur allt är så svårt, ja nästan omöjligt. (Och detta kommet sedan att eka härinne: gnäll inte på Nubben! Han jobbar skithårt, men det är nästan omöjligt! Tacka TJ och Linkan för det!)

Så. Nu har jag förmodligen spräckt ett par blodkärl hos 'vissa'. Alltid något, som Nubben sa när Rasmus Edström skrev på.
Kommentera