1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1573128

Sv: Rögle BK - Timrå IK 130326

DJ Hemp:

Jag har en negativ känsla inför matchen imorgon, enligt mig är det våran tuffaste uppgift på bortaplan. Kan vi spela som vi gjorde mot er hemma så har ni inte en suck men vi lär knappast få det enkelt att föra matchen på bortaplan.

3 poäng så är vi nästan hemma där vi skall vara men det blir svårt.

Hur ser du eller ni andra på det faktum att de flesta faktiskt vill ha Leksand i Es trots våra ekonomiska problem som varit på tapeten de senaste månaderna.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Rögle BK - Timrå IK 130326
mattias - 74: vadå de flesta? Förr kanske. Eller folk som inte gillar hockey? Jag jobbar med anhängare av ett tiotal olika lag i elitserien och allsvenskan. Föraktet mot Leksand har vi gemensamt. Jag, SSK:arna och djurgårdarna lite mer bittert kanske. Men även Värmlänningar som gillar Färjestad tycker er ackprdsuppgörelse och lögner för att få elitlicens är allmänt smutsigt. Förr var ni som Bajen, mysiga och oförargerliga. Nu är ni ynkliga myglare. Går ni upp och inte bestraffas är det moralisk katastrof. Vad har ni för vänner?
Kommentera

Sv: Rögle BK - Timrå IK 130326
mattias - 74: Leksand är populär enbart för att generationen som upplevde 60-70 talen inte har dött än. Sega rackare.
Kommentera

Sv: Rögle BK - Timrå IK 130326
mattias - 74: Jag tror nog inte att Leksand är så önskade i Elitserien som du tror. Den tiden är förbi efter allt som hänt men visst, populärt lag är det fortfarande på sina håll.
Kommentera

Sv: Rögle BK - Timrå IK 130326

mattias - 74: Kan tänka mig att det är lite samma dragning som folk har till skämskuddeprogammen med Linda Rosing et al. Folk vill bli underhållna. Det vet man att man blir med Cirkus Leksand i högsta serien.

Om jag inte vore timråit skulle jag nog också kunna önska upp Leksand, av ovanstående anledningar. Dock är jag mer sadistisk, och skulle tycka att det festligaste vore en andraplats i Kvalserien, och sedan degradering till division 2 på ekonomiska grunder.

Kommentera

Sv: Rögle BK - Timrå IK 130326

mattias - 74:

Jag har försökt att inte tänka på de där ekonomiska problemen eftersom jag bara bryr mig om vad som händer på isen. Men det är klart att det är oundvikligt då ekonomin ständigt debatteras på detta forum.

Leksand har alltjämt så många fans i detta rike så det förvånar mig inte att många vill ha er i Elitserien. Kanske att de flesta liksom jag struntar i de ekonomiska problemen. Själv hade jag gärna sett att Timrå "fuskat" lite och haft en bättre trupp i stället för att nu gå en mycket osäker framtid till mötes. Ärlighet är överskattat.

Det blir omöjligt för oss i morgon om vi spelar som mot er senast men om vi skärper till defensiven som mot Rögle är det inte helt omöjligt att vi tar en uddamålsseger. I bästa fall är det väl en sådan man kan hoppas på i morgon...

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Rögle BK - Timrå IK 130326
mattias - 74: nu har jag frågat fem personer, ingen av dem vill ha Leksand i elitserien. Alltså drar jag slutsatsen att de flesta inte vill ha Leksand i elitserien.
Kommentera