1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1573155

Sv: Rögle BK - Timrå IK 130326
mattias - 74: vadå de flesta? Förr kanske. Eller folk som inte gillar hockey? Jag jobbar med anhängare av ett tiotal olika lag i elitserien och allsvenskan. Föraktet mot Leksand har vi gemensamt. Jag, SSK:arna och djurgårdarna lite mer bittert kanske. Men även Värmlänningar som gillar Färjestad tycker er ackprdsuppgörelse och lögner för att få elitlicens är allmänt smutsigt. Förr var ni som Bajen, mysiga och oförargerliga. Nu är ni ynkliga myglare. Går ni upp och inte bestraffas är det moralisk katastrof. Vad har ni för vänner?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Rögle BK - Timrå IK 130326

El Maco:

Dom flesta jag har snackat med oavsett lagtillhörighet välkomnar gärna Leksand till Elitserien oavsett det som hänt med deras smutsiga pengaaffärer, Dom saknar matcherna och inramningen och framförallt nämner dom fanse, jag tror ingen kan snacka bort att Leksand har Sveriges mest trogna fans och har så haft så länge jag kan minnas. Det Leksands Kommun har gjort är oförlåtligt och går inte att förklara bort vilket jag inte heller gör, du vet vart jag står i frågan men vad är moraliskt rätt? vare sig du eller jag kan nog reglerna i det här med ekonomisk dopning till 100 procent. Tydligen så är det tillåtet att göra såhär vilket naturligtvis är fel, Växjö gjorde likadant och har en avbetalningsplan till Kommunen, Leksand skall betala tillbaks lönegarantin och redovisa plusresultat inom kort. Så min fråga är då till dig? På vilket sätt är  bara vi ynkliga myglare när fler klubbar gjort samma sak?

Hur ser det ut inom den europeiska Fotbollen? Vilka " topplag " har inte ekonomiska bekymmer. Barcelona lever på lånade pengar, Chelsea, Real Madrid, Liverpool Manchester City m.fl.

Borde inte dessa också straffas med degradering?

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Rögle BK - Timrå IK 130326

El Maco:

Hammarby är inte så oförargeliga numera heller. Vinner guld och spelar finaler år efter år. Jag gick för mig själv igenom Bajens facit inom fotboll, bandy och handboll från 2000 och framåt och det var ett imponerande facit, kan jag säga...

Kommentera