1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581266 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1573507

Sv: Timrå IK - Leksands IF 2013-03-28

Taurus: Det började redan för 6-7 år sedan. Värva dyrt som fan, använda kommande års intäkter och chansa på att etablera sig som stormakt. Det hade kunnat gå, men gjorde det inte. Största dråpslaget: när en av hjärnorna i stormktsprojektet bestämde sig för att riva kontraktet och dra till Götet.

Men nu skriver jag inget mer i kväll. Är för förbannad. Måste nog sansa mig ett bra tag.

Nubben-Montén: ett tag-team from hell!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Leksands IF 2013-03-28

Bragd-Birger:

Ett litet ljus i helvetet är att Allsvenskan inte är samma mörker som för 5-10 år sedan. Skillnaden i kvalitet mellan serierna är inte speciellt stor längre. Lag som Rögle och Södertälje har varit nere och vänt flera gånger.

Med lag som Malmö och Djurgården lär intresset öka ännu mer. Förhoppningsvis kan detta stärka klubbarnas ekonomi. Det är väl den största risken, att Timrå inte ska klara att få ihop ekonomin.

Viasats sändningar är betydligt bättre än Csports. Då får ni NHL på köpet också.

Med tanke på att Timrå har varit ett strykgäng de senaste säsongerna som har levt på en skör tråd, kan detta nog på sikt kännas som en nytändning. Nu har ni helt plötsligt råd att ge mycket istid till unga talanger som kanske inte riktigt har fått chansen. På ett sätt kanske det är roligare att krossa Djurgården med fröjdigt spel i en fullsatt Eon Arena, än förlora med 1-0 mot Växjö.

Jag lider med er något oerhört. Förhoppningsvis är ni tillbaka om ett år.

Kommentera

Sv: Timrå IK - Leksands IF 2013-03-28

Bragd-Birger: Hmm...ganska så rätt där. Vi försökte men blev tjock typ. "Förfallet" har fortsatt... Jag tänker inte fortsätta med pajkastning ikväll... Mår skit. Håller på att spy upp skiten, denna jävla match man betalade för. Fy fan Timrå IK, vad jorde ni ikväll?

Timrå IK stå upp, Timrå IK ge er aldrig, Timrå IK visa att vi kommer igen, Timrå IK VI ÄR DOM SOM ALDRIG GER UPP!

Forza TIK!

Kommentera

Sv: Timrå IK - Leksands IF 2013-03-28
Bragd-Birger:

Varför tror du han drog till Götet då? Finns nog vissa som trodde man ägde tik och skulle bestämma allt! Raset började då Nubben försvann, för sedan har det sportsliga kunnandet varit obefintligt
Kommentera