1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1573578

Sv: Timrå IK - Leksands IF 2013-03-28

Jag tycker att alla ska ta ett par djupa andetag och upphöra med att peka finger på vars det gick åt helvete, en kväll som denna. Sörj på ett smakfullt sätt för det där med att spy galla, det har vi redan gjort nonstop i flera säsonger. Skit i Leksands ekonomi, skit i nubben, skit i Montén osv. utan fundera istället ett par minuter på vad hockey betyder för er på ett personligt plan. Inte så mycket? Ja då kanske det här inte var någon katastrof. Överjävligt mycket? Ja då finns det inget annat val än att följa det här laget i vilken serie det nu än kommer att spela i och försöka göra det bästa av situationen.

Vi kanske har varit på väg ur serien ett tag men det finns lag som gått upp och som finns i den serien som hör hemma där lika lite som vi. Vi kanske får en chans att reparera detta. Någon nämnde en arena i stan. Betänk hur frånvaro av publik har dränerat denna förening på kraft under dom senaste säsongerna och betänk sedan över hur viktigt det kommer att vara att få till en arena i Sundsvall. Sen tar vi oss tillbaka.

Vissa säger att HA är en helt ok liga att titta på. Oavsett om det är sant eller ej så måste jag säga att ES har varit en förjävla långtråkig och grå liga att följa dom senaste säsongerna. Kanske hockeyhjärtat får en nytändning? Det finns liksom inget annat val.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Leksands IF 2013-03-28
Olle: För att citera Sergant Barnes i Plutonen... : "Take the Pain"

För att citera Jackson Browne...: "All Good Things Must Come To An End"

Det är bättre med eftertanke ikväll och analys imorgon.

Och Morgondagen funderar vi över när den kommer. Kan vi inte bara ta det cool ikväll? En begravning kan bli nått bra om man minns det roliga istället för att frossa i det tråkiga.

En vacker dag är vi tillbaka och jagar guldet. Om det är 2015 eller 2040 vet inte jag. Däremot vet jag att 13 års nervös nattsömn är över! Dags att gå vidare mot nya äventyr!

Tack Timrå IK för några spännande säsonger. De sista tre kunde jag varit utan, men tack för allt. Idrottsframgångar kommer och går. Den här gången var det liksom vår tur...

See u in Nangiala...

:-))
Kommentera

Sv: Timrå IK - Leksands IF 2013-03-28

Olle: Till att börja med så lider jag med er alla, som Leksing vet man hur det är med såna här debakel. Har all respekt för er supportrar och Timrå som lag.

För att tala om HA, det är ingen skitserie. Personligen så tycker jag att den är ruskigt rolig att titta på. Det är verkligen inte samma serie som det var för 4-5 år sen. Viasat har gjort ett kanonjobb för att få upp serien till det yttersta och jag tror att den kommer att utvecklas mer och mer för varje år som går.

Något som jag funderat på i många år är när förbundet ska vakna upp och se att Elitserien är mogen för 14-16 lag, om inte fler. Lag som Timrå, Rögle, Västerås, Malmö och Södertälje har orginisationer som utan problem håller Elitserieklass.

Jag tror att det kan bli en nyttig omstart för eran förening att spela i HA, det viktigaste för er är nog att satsa på era juniorer som jag förstått är riktigt bra och fylla på med spelare av Allsvensk klass. Sen får man be till hockeygudarna att ni inte har några höns som styr som börjar göra som våra f.d stolpskott som fick för sig att värva sönder laget, vilket har gjort att vi hamnat i den situation vi hamnat i. Är överlycklig över att vi fått in Tommy Salo som verkligen ändrat på föreningens värvningsstrategi.

Ska inte predika mer, återigen så lider jag med er. Men man kommer igen. Nästa säsong så är man ändå lika sugen på hockey. En underbar sport.

Som jag brukar säga på Svenskafans, vi är alla hockeybröder fast med olika färger på klubbhjärtat.


Lycka till nästa säsong!

Kommentera

Sv: Timrå IK - Leksands IF 2013-03-28

Olle: Förstår helt hur Timråfansen mår just nu och jag vet också att ingen tröst hjälper ikväll..

DOCK kan jag helt ärligt säga att Allsvenskan ÄR roligare att se på än Elitserien, ett helt annat spel ärligt talat. Som Leksing hade jag gärna sett LIF i Allsvenskan i fortsättningen också OM det bara hade funnits ekonomiska möjligheter. Hoppas att lagen kommer jobba för att ge AS-lagen bättre ekonomiska möjligheter och att LIF fortsätter jobbar för en utökning av Elitserien!

Lycka till i framtiden, TIK!

Kommentera

Sv: Timrå IK - Leksands IF 2013-03-28
Olle: ES har för vår del varit en bedrövlig upplevelse de två senaste säsongerna och nästan lika tragisk ytterligare nån säsong innan det. Det fanns verkligen inget som talade för att kommande skulle bli ljusare om vi nu hållit oss kvar så man får böja sig och hålla med experterna när de säger att detta är bra för ES och Svensk hockey. Mjölkkossan Leksand samt ånyo en fräsch, kaxig nykomling i Örebro.
Kommentera