1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580499 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1573590

Sv: Timrå IK - Leksands IF 2013-03-28

Olle: Till att börja med så lider jag med er alla, som Leksing vet man hur det är med såna här debakel. Har all respekt för er supportrar och Timrå som lag.

För att tala om HA, det är ingen skitserie. Personligen så tycker jag att den är ruskigt rolig att titta på. Det är verkligen inte samma serie som det var för 4-5 år sen. Viasat har gjort ett kanonjobb för att få upp serien till det yttersta och jag tror att den kommer att utvecklas mer och mer för varje år som går.

Något som jag funderat på i många år är när förbundet ska vakna upp och se att Elitserien är mogen för 14-16 lag, om inte fler. Lag som Timrå, Rögle, Västerås, Malmö och Södertälje har orginisationer som utan problem håller Elitserieklass.

Jag tror att det kan bli en nyttig omstart för eran förening att spela i HA, det viktigaste för er är nog att satsa på era juniorer som jag förstått är riktigt bra och fylla på med spelare av Allsvensk klass. Sen får man be till hockeygudarna att ni inte har några höns som styr som börjar göra som våra f.d stolpskott som fick för sig att värva sönder laget, vilket har gjort att vi hamnat i den situation vi hamnat i. Är överlycklig över att vi fått in Tommy Salo som verkligen ändrat på föreningens värvningsstrategi.

Ska inte predika mer, återigen så lider jag med er. Men man kommer igen. Nästa säsong så är man ändå lika sugen på hockey. En underbar sport.

Som jag brukar säga på Svenskafans, vi är alla hockeybröder fast med olika färger på klubbhjärtat.


Lycka till nästa säsong!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Leksands IF 2013-03-28

Kommentatorn på webradion påpekade det faktum att Timrå i år har spetsat till defensiven, men helt offrat offensiven. Montén måste lämna!

Kommentera