1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1573618

Sv: Timrå IK - Leksands IF 2013-03-28
Marcus: Trots den mörka säsongen sportsligt har jag sett en ljusning. De gamla tallarna var tillbaka på matchtröjan. Nu är det utmärkt tillfälle att ta bort örnen för gott. Amen!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Leksands IF 2013-03-28
Johan J: En sorgens dag givetvis. Men jag väljer trots tårarna en stund efter match att se det här som en nystart för hela klubben! Nu får vi äntligen chans att "finna lugnet" en stund. Ja, att inte värva ihjäl oss bara för att ha skuggan av en chans att hålla oss kvar. Ja, jag vill ju gärna tro att det kan bli så iaf men det är klart att det blir tufft med ekonomin under lång tid framöver.
Kanske kan vi hitta tillbaka till var vi befann oss där i mitten och slutet av -90-talet där det egentligen bara fanns möjligheter. Vägen var väl inte precis utstakad men vi hade i alla lägen bäddat för oss med ett fantatiskt arbete med ekonomi och att vi hade rätt folk på alla positioner. Dit är det förstås inte lätt att hitta tillbaka, men jag kommer aldrig att ge upp hoppet. Nu när det är klart känns det tro det eller ej rätt skönt! Nu går det att ta in känslan av att vi faktiskt åkt ur på riktigt och att vi nu får tillfälle att ladda om batterierna. Hur satsnigen kommer se ut känns ju som en meningslös diskussion här och nu. Dock så blir det intressant att höra hur tänket kommer att gå med juniorer och liknande. Det finns inte många av spelarna i den här upplagan som förtjänar en plats i ett framtida Timrå IK. Per Hallin är nog den ende, ja, sett till vilka vi får väldigt svårt att behålla sett till degraderingen och allt vad den innebär o.s.v. Mat Robinson är givetvis en till men han följer ju aldrig med ner i allvenskan, även om vi hade haft ekonomi att behålla honom.

Nu drar man väl ner mössan några månader och inväntar hösten med nytt säsongskort och fortsatt stöd åt laget som vad som än händer betyder allt.
Tack för ordet!

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Kommentera