1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577968 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1573608

Sv: Timrå IK - Leksands IF 2013-03-28

Johan J: Jag kan bara hålla med. Det glada offensiva Timrå som gick upp i Elitserien och som vi hade de första åren monterades sakta ner år för år och nu är bara spillrorna kvar. Den där positiva kraften måste klubben försöka hitta tillbaka till istället för den dystra grå verklighet vi levt i senaste säsongerna. Det är nästan så att det känns skönt att det är över och att få börja om på ny kula.

Några suckar över att alla spelarkontrakt rivs, personligen så tycker jag det bara är bra för det finns inte många i det här laget som jag vill se i Timråtröjan i allsvenskan med nuvarande löner. Flera av killarna platsar inte i en framtida toppklubb i Allsvenskan heller om vi ska se det långsiktigt. Satsa på killar från bygden med hjärta. Det här var väl första säsongen då vi inte hade en hometown hero som styrde upp det hela och se hur det gick.

Ett av problemen är att Timrå har inte vunnit många matcher på hemmaplan de senaste åren, vad fan beror det på, det vet inte jag. Men det är ju en ganska stor anledning till att folk slutat gå på matcherna. Det där är något som vi måste få till en ändring på, EON ska vara vår ointagbara borg, inte en arena där man kan bli bjudna på 3 poäng. Full fart från start ska det vara som vi minns det.

Jag kommer att följa Timrå på samma sätt som tidigare. Som jag minns det så var det riktigt roligt att följa Timrå när vi harvade i division 1 norra och det där. Då hade vi något stort på gång. Kommer bara folk till matcherna och att vi börjar vinna lite så kanske vi får se en Kvalserie framöver. Där har ju Örebro och Rögle bevisat att man kan komma underifrån och göra stordåd.

Och nu är det väl ändå dags att slopa "Red Eagles" tjaffset för gott. Bort med örnhelvete och börja om. Nu vill jag att vi REBOOTAR Timrå IK på samtliga plan.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Leksands IF 2013-03-28
Marcus: Trots den mörka säsongen sportsligt har jag sett en ljusning. De gamla tallarna var tillbaka på matchtröjan. Nu är det utmärkt tillfälle att ta bort örnen för gott. Amen!
Kommentera

Sv: Timrå IK - Leksands IF 2013-03-28
Marcus: Örnen bort, prio ett, bör ta ungefär två minuter. Sen kan vi börja med hockeyn...
Kommentera