1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1573732

Sv: Framtiden.

Eftersom Hempen är här och skriver, så borde det finnas plats för mig också.

Vilken ruggig utklassning vi åkt på, känns som en rejäl ångestbaksmälla detta. Läste man här inne strax innan KS så var det enkel biljett för oss tillbaka till ES. Själv trodde inte jag att det skulle bli så enkelt, men då är ju jag ändå negativt lagd.

Dock, sådan här utklassning trodde jag inte att det skulle bli. Vinsterna vi tagit har ju varit med nöd och näppe medans förlusterna har varit ren förnedringshockey. Jag saknade jag Bremberg och Lundström i detta kvalet.

Ska bli intressant att se hur Modos publiksnitt blir nu, vissa lär väl åka härifrån ibland för att se nån match i Elitserien, men annars lär de se ett ganska stort tapp de också.

Själv är jag glad nu att E.ON. arena ligger i Timrå, tror ändå att de trognaste supportrarna finns här ute. Se på Sundsvalls Hockey, vilken publik de hade liksom. Problemet är väl att vi åldras, blir äldre och dör bort.

Det positiva nu är att man kan säga upp Cmore, det tycker jag alla Timråsupportrar borde göra så att de vaknar upp där nere i Stockholm och inser att vi är en stark grupp som också vill ha pengar av tvrättigheterrna. Jag menar Elitserien utan Timrå är ju faktiskt ingenting. Porren kan ni väl hitta på andra kanaler.

Tråkigt för oss nu också att ett av de publikstarkaste lagen går upp, Leksandsupportrar hade hittat upp till oss i Allsvenskan. Det kommer inte Rögle och Malmösupportrar att göra.

Vad gäller Sörberge så känns det som det nu hamnar lite mer avsides, lär väl bli uppsägningar nu på TIK kontoret också, även restaurangen lär väl se minskade intäckter.

Spelarkontrakten får man väl hoppas på att de rivs nu när vi degraderas, annars lär det väl bli KK. Hallin får gärna stanna, den killen har TIKhjärta ända in i benmärgen, Lundström hoppas jag också stannar, förstår inte varför han inte fick stå nu, det funkade ju förra säsongen, Nordgren vore ju trevligt men det går så klart inte. Om det ens går med någon spelare ur ekonomisk synvinkel...

Förutom publiktapp så är väl de övriga Norrlandslagen glada nu när de fått ett farmarlag. Hoppas de lånar ut nu också.

Sen kan man ju konstatera att klubben fick ju verkligen en kick uppåt av att byta ut, TJ, Linkan, Perra och Challe. Är det inte dags att värva tillbaka Lindqvist nu? Sundsvall var ju ändå ett stabilt mittenlag i Allsvenskan under hans befäl. Nubben han lär väl få vänta en si så där 30 år tills NSK har fostrat en ny påläggskalv.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Framtiden.
Anonymous: Alla kontrakt rivs och sen omförhandlas dom med de spelare man vill ha kvar och som vill stanna och spela allsvensk hockey,rätta mig om jag har fel.
Kommentera

Sv: Framtiden.

Nu gäller det för oss supportrar att bita ihop, vi måste stötta laget och gå på så många matcher som möjligt nästa år.

Vi får försöka se det positiva, kanske kan timrå spela en roligare hockey i allsvenskan, kanske slipper vi bara se förluster?

Jag efterfrågar ett skridskostarkt lag som spelar anfallshockey,gärna med en och annan bra tacklare och nån bråkstake/tuffing i laget.

För att publiken ska komma måste det vara roligt att se hockey i eon.

Jag vill inte se någon ful kråka mer och jag vill inte se Monten mer, vill inte se Nubben heller ifall han inte orkar kämpa, det betyder ungefär ta bilen till finland åka runt och leta spelare.

Kommentera