1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581731 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1574602

Sv: Silly Season 13/14

Hahl Bundy: Jag har aldrig haft (och kommer aldrig få) någon som helst förståelse för den sortens påhitt. Kan någon förklara vad som är grejen? Vill man inte skriva eller läsa så är det väl för fan bara att låta bli att inte skriva eller läsa? Tycker man att nivån är risig så är det väl bara att bidra till att höja den? Det är väl lite det som är hela grejen?

Gillar man inte vad någon skriver så hånar man denne tills denne ger upp och vips så har man ett behagligt samtalsklimat igen. Så har det fungerat genom alla tider.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 13/14
Knylan: Håller med dig till 100%, förstår inte alls det där. Jag lämnade förvisso själv efter Leksandsmatchen, efter 7-8 år avreggade jag mikenomad, men det var på helt andra grunder. Detta vill jag gärna förtydliga, att det inte handlade om en missnöjesaktion mot HS. I mitt fall handlade det om att jag där och då kände mig mentalt slut, att jag behövde en riktig paus från HS och engagemanget i Timrå IK. För att då göra det lite krångligt för mig själv bestämde jag mig för att avregistrera mig.

Nå, det var så här i efterhand lite överilat och misslyckades kapitalt, mindre än ett dygn senare var jag tillbaka här. Något jag inte ångrar och går det har Marcus lovat återregistrera mikenomad. Tillsvidare kör jag på så här. Min kärlek till Timrå IK är så stor att den endast kommer till korta gentemot kärleken till nära och kära. Och i dessa dagar har jag sorg. Då är det skönt att kika in och "umgås" med likasinnade, de enda som faktiskt på riktigt förstår vad det handlar om. Som känner likadant. Och jag är imponerad över tonen härinne sedan degraderingen! Jag hade förväntat mig mycket mer bitterhet och galla. Istället dominerar framtidsförhoppningar och jävlaranamma.

Så jag vill avsluta med att skriva Tack HS, tack alla roliga och intierade Timråiter. Och annat löst folk, genuint hockeyintresserade motståndarsupportrar som tittar in här.

Redigerad kommentar

Kommentera