1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1575515

Sv: Kvalserien 2013
DJ Hemp: Nu nämns det alltså att man inte kan utesluta en konkurs av timrå ik medans leksands if (som i min bok nu är synonymt med en sådan som tar betalt för sexuella tjänster och garanterat är kondylom smittad seglar upp i es och myser i sin rekonstruktionsonepiece med sockeplast på fossingarna) firas av bloggare krönikörer och allmänna hockeyexperter i riksmedia... jag fattar inte hur fan man som skribent avlönad av en stor jävla kvällsblaska eller statligt ägd och drivet företag kan hylla detta återtåg av leksand som lyckat. Dom spelar es nästa år efter svensk sporthistorias mest misslyckade återtågshärva någonsin... det är skrattretande och hade det inte varit för konkurs hotet över timrå ik så hade jag nog verkligen skrattat åt hellvetet med men nu kan min älskade och tidigare så illa skötta förening tvingas lägga ner sin verksamhet med stort bidrag av en ekodopad dalahora...

Tröstens ord vareja...

Dä bli no braa skruse.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvalserien 2013
Tack för alla fina svar när jag låg och sov. Nu hinner jag inte skriva tillbaka. Kollar med stort intresse på "sudden" i Karlstad. Forza Luleå!
Kommentera

Sv: Kvalserien 2013
söder över:

De brukar skriva att det inte är lagets fel. Det vill säga de lag som har värvats ihop för pengar man inte hade. Märkligt.
Kommentera

Sv: Kvalserien 2013
söder över: Hittar det inte på nätet men i dagens pappers-ST är det en intervju med Tommy där han berättar att en bank, Nordea, nu hoppat av och att hoppet står till Handelsbanken och Swedbank. Tommy säger att han har förhoppningar om att besked från dessa kan komma nu på måndag och att han både hoppas och tror att det ska bli positivt. Han utesluter dock inte personalnedskärningar och betonar att oavsett lån eller inte vore det inte trovärdigt att prata satnsning mot Elitserien. De pengarna går direkt för att skapa förutsättningar till att öht överleva. Fast han säger samtidigt att en viss rörelselättnad ekonomiskt blir ju ett positivt besked vilket även kan märkas i lagbygget. Blir beskedet negativt kommer naturligtvis överväganden om att begära sig i konkurs eller rekonstruktion bli aktuella.

Lendo Tommy, har du ringt Lendo? De jobbar för att sänka dina räntekostnader...

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Kommentera