1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581448 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1575519

Sv: Kvalserien 2013
söder över: Hittar det inte på nätet men i dagens pappers-ST är det en intervju med Tommy där han berättar att en bank, Nordea, nu hoppat av och att hoppet står till Handelsbanken och Swedbank. Tommy säger att han har förhoppningar om att besked från dessa kan komma nu på måndag och att han både hoppas och tror att det ska bli positivt. Han utesluter dock inte personalnedskärningar och betonar att oavsett lån eller inte vore det inte trovärdigt att prata satnsning mot Elitserien. De pengarna går direkt för att skapa förutsättningar till att öht överleva. Fast han säger samtidigt att en viss rörelselättnad ekonomiskt blir ju ett positivt besked vilket även kan märkas i lagbygget. Blir beskedet negativt kommer naturligtvis överväganden om att begära sig i konkurs eller rekonstruktion bli aktuella.

Lendo Tommy, har du ringt Lendo? De jobbar för att sänka dina räntekostnader...

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvalserien 2013
mikenomad: Blue Step lånar ju ut till dom som har svårt med kreditvärdighet annars...använder man sig inte av dom i Lyxfällan rätt ofta? Kan någon ringa Lyxfällan å Timrås vägnar?

Antar att vi lär testa rekonstruktionståget om vi hamnar i KK-läge. Nåt säger mig däremot att företagen inte kommer skriva av 75% som i Leksands fall och att vi då ändå går tung framtid till mötes.
Kommentera