1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582171 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1575815

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Andersson: Topp 5? Det var optimistiskt ;) 

Eftersom situationen är som den är & har blivit så tror åtminstone jag att vi får ta det här med 10-12 milj spelarbudget med en nypa salt. Oavsett vilka besked det blir. 

Ja, blir det kk så spelar det ju ingen roll. Då blir det namnbyte till Red Eagles Fans, eller nåt dylikt. Med Bragd-Birger & mikenomad på topp & jag längre bak i en mer defensiv roll.

Nappar banken så tror jag på det här. Då finns det en framtid, i min bok. 

Om dom inte nappar då? Då är framtiden betydligt mörkare. Även om vi kommer att leva.

Vi kommer alltid att leva. Vi kommer aldrig att dö. Det har blivit mitt motto när jag skriver om TIK de senaste säsongerna. Det står jag för. Men det är förbannat mörkt nu alltså. Det var, inte på något sätt, bra att vi åkte ur. Om nu någon fortfarande är inne på det spåret.

De allsvenska lagen bygger lag medan vi får vänta. Det är inte bra att ligga långt efter med ett lagbygge ens i Hockeyallsvenskan.

Giv oss frid - Rädda Timrå IK
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Skarin: Visst kommer vi leva....och blir det namnbyte har Greven redan konstaterat det självklara, att vi sluter cirkeln med Wivsta/Östrand.

Beträffande min överarm och tallarna som pryder den så finns numera en plan även för den. Om någon till äventyrs legat sömnlös för den saken.
Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi

Skarin:

kamrater: vi hade 13 år dom hade 5 år typ

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/sverige/elitserien/skelleftea/article16555151.ab

små samhällen, vi har ju gjort fel ändå från början!.

Kommentera