1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581723 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1576221

Sv: Apropå nånting...
Laken: Förmodligen den enda och kanske sista spelaren som spelat i Timrå under 00 Talet med riktigt "Klubbhjärta". 


Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Mackelito: yepp . Den sista snubben som kan leva upp till de där begreppet som jag brukar skratta åt . Hallins klubbhjärta visar sej väl i dagarna . Är de tillräckligt stort för att spela i allsvenskan till lägre lön . Spännande .
Kommentera

Sv: Apropå nånting...

Mackelito: Man får väl ändå säga att Hallin ryms under samma kategori, även om jag aldrig pratat med honom. Vad nu detta "klubbhjärta" egentligen är, jag vet inte. Du har din egna karriär och du har ett lag som du håller närmast hjärtat. 

Lander var i en sits där han visste att han skulle åka över till NHL inom en säsong eller två och det var med största sannolikhet därför han kände att han ville gå ner i lön, vilket självklart är mycket fint. Sen har jag svårt att se honom komma hem, fortfarande vara NHL-mässig/högsta elitserieklass (Davidsson, Jönsson) och lira för en spottstyver bara för att. Det är en annan sak. 

Hur som helst så är han en legend. Men det kommer komma fler, utan tvekan. Vi har inga supertalanger i våra led nu men ett gäng juniorer med stor potential. Dessutom finns det spelare som lirat i Sundsvall i år som kommit från våra led/hockeygym. En sån som Werneman sprutade ju in poäng när han kom in i Sundsvall. Joel Östman är säkert en back som Nubben är lite sugen på. Att inte Östman fick ett allsvenskt kontrakt inför föregående säsong är märkligt. 

Kommentera