1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581762 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1576965

Sv: Silly Season 13/14
dr-nix: Jag själv är fruktansvärt less på dessa "hem" värvningar Nubben har börjat med sedan han kom tillbaka ifrån Frölunda. Varken Hedström(denna säsong), Crippe, Hagos etc har gett bang for the buck! Nubben känns fruktansvärt trött, och verkar ju välja den enkla vägen. Vad har E Andersson åstadkommit sen sist han var här som gör att denna värvning är befogad? Han blir äldre för varje dag också!
Ännu en trött värvning som man mycket väl hade kunnat fyllt med en spelare från egna leden underifrån.

Johan A drar och vi tar in hans bror E Andersson, snacka om botten!

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 13/14

Jag tycker faktiskt att det är lite tråkigt att Monty får gå. Önsketänkandet var ju att han var ett stjärnskott på tränarhimlen typ Rönnqvist som skulle frälsa oss i flera år, koka soppa på en spik och uträtta mirakel. Och kanske med bara lite bättre budget, med en trio bättre-än-befintliga-spelare-i-truppen typ förstecenter, målfarlig forward och en duktig pp-back samt tidigare intag av Murran hade han lyckats hålla oss kvar. Nu blev det inte så.

 

Idén med att Nubben värvar hemvändare/spelare med i alla fall lite hjärta för klubben är inget fel i sig om dom hetat Sanny Lindström, Pyörölä, Regin osv. Men gamla mediokra fjärdelinare eller fd "stjärnor" som helt tydligt visat sig vara trötta och mätta, dvs anti-Hallins, nej tack. Varje sådan spelare står i vägen för en investering i form av en yngre kille som i alla fall kan bli riktigt bra på sikt och som redan från början ganska givet har med sig en rejäl portion framåtanda/entusiasm. 

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Silly Season 13/14
TikAlltid: Vad i helvete E. Andersson nä bort med farbror "trött" gubb nubben måste bli ett slut på alla jävla hemvändare "inavestrukturen" fortsätter tyvärr.
Kommentera

Sv: Silly Season 13/14

TikAlltid: Nubben har blivit lat och feg på äldre dar, livrädd för att scouta nytt.

Kommentera

Sv: Silly Season 13/14

TikAlltid: Erik Andersson var ju en talangfull lirare i HV71 i sina yngre dagar men fick sin potentiella karriär förstörd av skador.

Att Erik lämnade Timrå tror jag personligen hade mer att göra med hans skadeproblem än något annat. Vårt lag var dessutom noterbart bättre då än nu. Du får inte glömma bort att vi värvar till Allsvenskan nästa säsong. Nubben har inte råd att stoppa näsan i vädret. 

En skadefri Erik Andersson håller god klass i Allsvenskan och han har dessutom mer offensiv potential än sin bror. 

Kommentera