1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582296 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1577425

Sv: Apropå nånting...
Carl Lejonkräk: Att vinna guld var otroligt roligt.Men man hade nästan samma känsla när Modo tog silvret i lilla sm.En otrolig lättnad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Gusse: ja att klara kvalserien som elitserielag är grymt skönt, en lite annan känsla än ett SM-guld. När man tagit guld vet man dessutom att det bara kan gå utför men visst sjutton fördrar jag guld framför att klara kvalserien. fast timråiter vet väl inte riktigt hur det är att vinna guld förstås (-,
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Gusse: Jag som upplevt kvalserier ur lite olika perspektiv kan intyga att det är oerhört stor skillnad på om du är på väg upp eller ner i systemet.
När vi gick upp igen i ES våren 2000 var det en sån där totalkänsla. Den hade allt! Det är svårt att peka på något specifikt annat än att det var den bästa känslan man någonsin hade haft. Detta sett i perspektivet av en frånvaro och vandring i mörkrets land i 18 år.

Känslan när vi klarade oss kvar förra säsongen hade inte mycket som påminde om den för 13 år sen. Ifjol var det bara lättnad och ett blytungt ok som släppte från axlarna, typ.

Total glädje kontra att äntligan kunna andas ut, alltså. Så jag vill nog påstå att känslan efter ett guld kan påmina ganska mycket om hur exempelvis Leksands fans kände när deras avancenang blev klart.
Kommentera