1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582984 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1578351

Sv: Timrå IK:s ekonomi
skoskavf: jag har väl varit rätt kritisk till vad Leksand gjort och går igenom. Tycker att det är bedrövligt dåligt att stat, kommun m.m. ska städa upp efter en förening som misskött sin ekonomi. Och lugn, jag är minst lika besviken på hur Timrå IK skötts under en rad av år. Jag tycker synd om leverantörer som levererat en produkt/tjänst och sedan inte får betalt för det, förutom en bråkdel då.
Detta är skitdåligt och ett dåligt betyg på dem som hållit i pengar och som organisatoriskt skött föreningen.

Men, likt allt annat här i livet så är alla värd en andra chans. Ni har tagit den, återstår att se hur den förvaltas, Timrå IK är på väg in i den, och resultatet ser vi framledes.

När jag 'gick an' som värst mot er så ska jag vara ärlig och säga att jag inte var insatt i er organisation eller något alls mer än kanske hur truppen och tränartrojkan var utformad. Det ber jag om ursäkt för. Samma sak är det med Timrå IK men där är jag mer insatt i hur föreningen har skötts och där finns det en hel del i övrigt att önska. Det har jag också uttryckt min frustration över. Däremot tycker jag att föreningen med tillsättningen av Nolander och Andersson också med det bevisat att man nu vill ta ett ansvar med människor som brinner för Timrå IK och som också besitter det mesta för att det här ska bli bra.

Så det var det där med en andra chans. Jag tycker verkligen att Timrå med dagens organisation är värd en andra chans och hade säkerligen tyckt exakt samma sak om jag var Leksing. Nu blickar vi framåt, du som Leksandssupporter och jag som Timrådito. Leksand hör hemma i Elitserien och jag hoppas att Timrå bevisar att det är där de också hör hemma.

Lycka till.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi

250kg kärlek: Klart att man kan vara kritisk. Det är även jag. Jag tror att problemen vi har/hade är liknande dom ni har.  Kan tänka mig att ni också betalat ut ganska mycket i löner, precis som vi gjorde. Tror att det sett mycket värre ut om vi inte fått in Tommy Salo som sportchef. Löneavgifterna på spelare har sjunkit ganska mycket.

I mina ögon so är Timrå en förening som ska finnas i Elitserien. Men samtidigt så tror jag att det är nyttigt med några år i Allsvenskan. Nu får ni chansen att bygga om från grunden och bli ett lag. Speciellt då ni har bra juniorer som får en bättre chans att slå sig in i laget och bilda en ny grund.

Kommentera