1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582742 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1578350

Sv: Timrå IK:s ekonomi

mikenomad: Ja, det är skönt att det finns supportrar som gör annat än att klanka ner på andra lag. Ser faktiskt inte vad det skulle vara bra för.

Alla supportrar har ju samma kärlek till sporten.

Har aldrig klankat ner på ett lag med dålig ekonomi och lär aldrig göra det heller. Tycker att det ska avgöras på isen. Det är mest sportsligt.

Lycka till i Sveriges hetaste serie och jag säger detsamma, satsa med förnuft. Hoppas att ni bygger ihop något från grunden så att ni kanske kommer tillbaka med bra ekonomi om 2-3 år.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi
skoskavf:fast här på forumet spånades det ju en del om hur Leksand gällande deras ekonomi  skulle hånas inför mötet i Timrå.
Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi
skoskavf: Tackar. Ska erkänna att jag var lite ironisk..vi är några härinne som gnisslade rätt rejält mot räddandet av Leksand, det får man äta upp idag. Nu är man glad att den egna klubben verkar räddas men står där med skammen. För skäms, det gör jag idag!

Men vi ska polera vårt rykte och komma tillbaka. Det är, faktiskt, en ganska inspirerande utmaning!

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi
skoskavf: jag har väl varit rätt kritisk till vad Leksand gjort och går igenom. Tycker att det är bedrövligt dåligt att stat, kommun m.m. ska städa upp efter en förening som misskött sin ekonomi. Och lugn, jag är minst lika besviken på hur Timrå IK skötts under en rad av år. Jag tycker synd om leverantörer som levererat en produkt/tjänst och sedan inte får betalt för det, förutom en bråkdel då.
Detta är skitdåligt och ett dåligt betyg på dem som hållit i pengar och som organisatoriskt skött föreningen.

Men, likt allt annat här i livet så är alla värd en andra chans. Ni har tagit den, återstår att se hur den förvaltas, Timrå IK är på väg in i den, och resultatet ser vi framledes.

När jag 'gick an' som värst mot er så ska jag vara ärlig och säga att jag inte var insatt i er organisation eller något alls mer än kanske hur truppen och tränartrojkan var utformad. Det ber jag om ursäkt för. Samma sak är det med Timrå IK men där är jag mer insatt i hur föreningen har skötts och där finns det en hel del i övrigt att önska. Det har jag också uttryckt min frustration över. Däremot tycker jag att föreningen med tillsättningen av Nolander och Andersson också med det bevisat att man nu vill ta ett ansvar med människor som brinner för Timrå IK och som också besitter det mesta för att det här ska bli bra.

Så det var det där med en andra chans. Jag tycker verkligen att Timrå med dagens organisation är värd en andra chans och hade säkerligen tyckt exakt samma sak om jag var Leksing. Nu blickar vi framåt, du som Leksandssupporter och jag som Timrådito. Leksand hör hemma i Elitserien och jag hoppas att Timrå bevisar att det är där de också hör hemma.

Lycka till.
Kommentera