1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581752 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1580158

Sv: Silly Season 13/14

DJ Hemp: Blir lite förvånad faktiskt. Själv trodde jag att Robin Persson var så gott som förlorad, men enligt artikeln så verkar det inte finnas något större intresse för honom bland elitserielagen. Märkligt, i mina ögon, med tanke på att han tillhörde Timrås bästa backar förra säsongen.

Nästan lika märkligt är det att Dahlroth verkar spela i Elitserien även nästa säsong. Jag tycker personligen inte att han har lyckats etablera sig där ännu, men å andra sidan finns det väl en och annan back som har blommat ut efter att ha lämnat Timrå, så vad vet man...

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 13/14

Vargher85: Jag lirar i samma lag som Birger när det gäller Dahlroth, har alltid gillat honom med hans låga tyngdpunkt och förmåga att ofta kunna leverera bra förstapass och sin kylighet. Det finns potential för att han ska kunna bli en hyfsad allt-i-allo-back vad det lider, framförallt då i offensivt hänseende. Dock är jag lika förvånade som alla andra över att han är inriktad på ES-spel, jag trodde ärligt talat att om inte TIK ville ha honom så var det HA, alternativt division ett som gällde för honom. Men roligt om han lyckas, jag ser dock ingen riktig plats för honom i årets TIK, inte när backsidan ser ut som den gör nu. 

Och precis som alla andra säger så jublar man storligen om vi får behålla Robin Persson, jag tänker mig även att det skulle göra hans karriär väldigt gott att få leda en hel backbesättning i ett hyfsat allsvenskt gäng. Förutsatt att han håller sig skadefri. Det tyder inte på annat än brist på scouting från ES-sportchefernas sida om han blir kvar här. Han är stenhård i egen zon, precis vad vi kommer behöva. Offensiva prospect på backsidan finns, något av de kommer överraska. Förslagsvis Stenqvist om han någonsin får lira en hel säsong.

Kommentera

Sv: Silly Season 13/14
Grymt skönt att äntligen slippa Dahlroth som var usel i TIK.
Kommentera