1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582086 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1580172

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Jag mejlade Rolf, och hans chef.

###

Hej Rolf!

Jag är en Timrå-supporter och jag uppskattar kvalitativ granskande journalistik. Om detta fungerat optimalt hade det kanske inte gått så långt för TIK som det har gjort nu.

Tråkigt nog har jag reagerat negativt på några artiklar som är skrivna av dig. I artikeln "Timrå rundar rättvisan" hittar jag inget stöd i texten för en sådan rubrik. Antar att det inte är du som satt rubriken. Detta borde oavsett rättas till.
Du skriver att det är en pågående tvist om pantbreven. På vilket sätt är detta en tvist? Mig veterligen är det inte det. Parterna är ju överens.

I artikeln "Timrå bryter mot lagen" för en anonym(!) fullmäktigeledamot fram att Timrå kommun bryter mot kommunallagen. För det första tycker jag att en förtroendevald politiker bör föra fram sina åsikter och ståndpunkter under eget namn. För det andra bör någon ansvarig få möjlighet att kommentera detta påstående. Dessutom borde du själv ha kontrollerat om påståendet stämde. När fick ledamöterna underlaget och vad säger kommunallagen? (Om jag minns rätt är det vardagen före som gäller för brådskande ärenden.)

Jag upplever dina artiklar om TIK som ensidiga och kraftigt vinklade. Mittnytt har chansen att ta en position som professionella och sakliga granskare (då övrig lokal-media oftast hellre skedar med de lokala idrottsklubbarna), men tycks tyvärr ha siktat in sig på skvaller- och sensationsjournalistik.

Bortsett från ovanstående önskar jag dig en trevlig helg!

Med vänlig hälsning
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Kongo: att det verkar finnas en mycket intim relation mellan denna Rolf och någon med information (läs någon inom kommunen i oppositionen) tycker jag verkar allt mer klart.
Precis som du skriver hade det varit lite mer stake hos den som delger Mittnytt dessa nyheter om denne vågade skriva ut sitt namn. Jag har mina aningar.

Att vid första bästa tillfälle försöka smutskasta ett annat parti, i ett annat block, det verkar vara melodin.
Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Kongo: bra skrivet, man hoppas ju att journalister som får mail som du skickar faktiskt läser och tar till sig kritiken.
Kommentera