1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583217 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1580678

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Per HApps: litar mer på rekonstruktöre som gör sånt här varje dag än en komunpolitiker som inte vet ett smack. Säger rekonstruktören att det blir kk med deras förslag då är det så. Vi kommer fortfarande ha kvar topplån och idiot räntor som kommer ikapp igen om kanske nått år. Med rekonstruktionen får vi bort skulder och en mucket mildare ränta. Jag skiter om skattebatalarna får pröjsa, detta är min klubb och jag kan acceptera ALLA fulspel för att göra klubben välmående igen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi

TikAlltid: Jag tror också att rekonstruktören har på fötterna när det gäller Timrås bästa. I övrigt är den här härvan så invecklad och snårig att jag inte förstår ens hälften av alla turer med lån hit, säkerhet dit, osv. Men rekonstruktion känns najs.

Dock: jag tycker ändå inte att klubbens företrädare (Nolander) ska ut och agitera på hemsidan om frågor som rör demokrati och partipolitik. Moteratpolitikern må vara helt dum i huvudet och önska Timrå ner i division 4, men så länge han han agerar utifrån sin politiska uppfattning med de demokratiska medel han har till förfogande är det bara att gilla läget.

Timrå IK har satt sig i sitsen att man är beroende av kommunens stöd för att överleva. Detta faktum innebär inte att kommunen är skyldiga att hjälpa föreningen. Däremot gör man självklart det om man anser att alternativet - Timrås utplånande från hockeykartan - blir en värre konsekvens än en räddningsaktion.

Aber: Olika partier/politiker kan faktiskt tycka olika i denna fråga. Dessa politiker och den makt dom besitter i form av mandat och inflytande är ett resultat av kommuninvånarnas röster i valet 2010. Så, i förlängningen avgörs denna fråga - i a f från kommunens sida - av kommuninvånarna själva. Och det är väl svårt att ha några principiella invändningar mot.

Kommentera