1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581772 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1583860

Sv: Timrå IK:s ekonomi
250kg kärlek: Skickade ett mail:


"Hej Rolf! Hur är det att inte ha ett liv förutom att bedriva häxjakt mot TIK? Svider det så fruktansvärt att Timrå IK lever vidare? Den här typen av propaganda du sprider är det sista klubben behöver i sitt hårda och seriösa jobb att städa upp och återhämta sig från gamla synder. Gräv istället lite i hur mycket en konkurs för TIK kostat och skadat kommunen. Tycker det är så tråkigt med ditt (och Mittnytts) ställningstagande MOT ett av den lokala idrottens flaggskepp. Som om det inte räcker med riksmedias dissande av Timrå IK de senaste åren. Även om media ska belysa alla sidor skulle man väl ändå önska att lokalmedia i lite högre grad värnade om de lokala intressena. Med vänlig hälsning, ****** *********"
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Fick svar:

"Tack för ditt mail.
Vårt uppdrag är inte att värna lokala intressen utan att berätta vad som sker.

Mvh
Rolf Lunneborg"

Goddag yxskaft tyckte jag så jag svarade:

"Fast det är ju en sanning med kraftig modifikation. Det Ni (Du) gör är att servera Er (Din) godtyckligt valda del av sanningen, vinklat att passa Er (Din) agenda. Med vänlig hälsning ****** *********"
Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi
mikenomad: som en parentes i sammanhanget så har jag för mig att någon gjorde en mycket seriös bedömning hur mycket det skulle kosta Leksand som kommun om Lif hade gått i konkurs. Den siffran landade på 130 millar, och bedömdes som högst relevant.
Så det Timrå Kommun gjorde i detta läge var det minst dåliga, precis som du säger.
Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi

mikenomad: Men du glömde;

"PS Dra åt helv...."

Kommentera