1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577856 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1588342

Sv: Timrå IK - Mora IK 2013-09-19
Limpan: Nåja, med tanke på den lilla skara som hittade till Eon under gårdagen så är jag riktigt imponerad. Verkar finnas röststarka resurser i klacken och jag blev riktigt nostalgisk. Är grymt besviken på publiksiffran dock.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Mora IK 2013-09-19
Strindlund: När den dök upp på Jumbotronen blev jag till en början också väldigt besviken. Men det är väl så att en tevesänd match i SA, efter en degradering-rekonstruktion-mediokert lag utan riktiga profiler-med en odiskutabel torsk i premiären-som senare följdes upp av en inte alltför imponerande vinst med uddamålet mot Almtuna inte direkt får människor att skoningslöst ta sig ut till Sörberge, betala för soppa, inträde, parkering etc.

Ska EOn så sakteliga börja fyllas på med åskådare igen så är det nog tvunget att laget visar upp samma attityd som igår, helst flera matcher i rad. De som befann sig i arenan igår var till 95% dessa obotliga Timrå-supportrar som inte bryr sig särskilt vilken divison laget spelar i, eller var i tabellen man befinner sig. Man är där ändå. Dock är gränsen mellan 1000 personer till i arenan antagligen hårfin. Det räcker med att man visar upp det spel man gjorde igår för att trigga igång de människor som är mottaglig för hockey, på plats. Men som sagt: det måste bjudas upp till dans för att locka fler till hallen.

Det som gjorde mig otroligt glad igår var just attityden hos spelarna. De allra flesta spelarna visade upp god moral, de hade tagit till sig av de "valpiga uppträdandet" i premiären och visade prov på att man dragit lärdom av den matchen. Det var ett helt annat Timrå, ett lag som åtminstone jag såg en potential i, något jag inte gjorde i premiären. Vi måste nog låta detta ta tid, både när det gäller spelarna men också publiken.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Mora IK 2013-09-19
Strindlund: Tror det hade varit minst 4000pers om de hade hittat dit... nu grävs det ju där och de hälften av de tilltänka besökarna missade nog avfarten :)
Kommentera

Sv: Timrå IK - Mora IK 2013-09-19

Strindlund: Men efter den här matchen och en liknande roadtrip så tror jag det blir dubbelt så många själar nästa fredag.

Innan den här matchen var det nog många som tänkte på Slayers gmla klassiker 'Seasons in the abyss´. Men nu börjar återtåget!

Kommentera